Așa ar spune orice om cu scaun la cap când ar vedea factura mea de Black Friday: ”Ce nimicuri ți-ai cumpărat!?”. Ei bine, pentru el pot fi nimicuri, dar pe mine aceste nimicuri mă ajută să îmi fac treaba mult mai ușor. Sunt conștient că pe unele o să le folosesc atât de rar încât o să uit unde le-am pus. Acest clip nu este sponsorizat de GSMNET, dar dacă de la ei am cumpărat toate accesoriile de ce să ascund asta? Mai ales că am găsit ce îmi doream la prețuri foarte bune.

Abonează-te la Cavaleria.ro pe Youtube

M-am orientat prima dată după cabluri USB-C lungi, să îmi ajungă din priză până la prima prima fereastră, cabluri lightning cu sau fără beculețe și afișaje pentru tensiunea electrică, accesorii pentru lipit, cum ar fi pastă decapantă și fludor, ba chiar și niște cleme pentru desfăcut carcasele de plastic ale telefoanelor sau laptopurilor, pentru atunci când vrem să mai tragem cu ochiul prin ele. Cred că acestea din urmă am să le folosesc din seara asta, pentru că tastele de la touchpad-ul laptop-ului nu mai merg la fel de bine de când am vărsat suc pe ele. Te-am pierdut? Dacă nu, atunci află că mi-am mai luat vreo doi suporți auto din aceia cu magnet pentru grila de ventilație, pe care o să-i fac cadou și câțiva suporți lipicioși de la Baseus, un fel de cârlige autoadezive pe care să le pun prin mașină sau pe colțul mesei ca să atârn cablurile.

Cel mai mândru sunt de Floveme, adică benzi flexibile și lipicioase din același material ca stickypad-urile, pe ambele părți. Sunt mândru de ele dar nu le-am folosit până acum la nimic. Cred că o să îmi atârn telefonul de oglindă cu ele în timp ce mă spăl pe dinți.

Te-am făcut curios? Click pe clipul de mai sus ca să le și vezi. Sau poți să arunci o privire pe lista de mai jos.

You Might Also Like

2 Comments

  1. 1

    Buna,scuzațimă pentru deranj,am un încărcător 45W cu PD,5V 3A,9V 3A,12 3A,15V 3A,20V 2,50A,cu un cablu usb type c to usb type c.Aș dori să îmi spuneți dacă este un încărcător bun!L-am cumpărat cu 15$.

    Mulțumesc!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.