Eu sunt acela care se complică. De fiecare dată în vacanțe pleacă cu cât mai multe gadget-uri, camere, obiective, GoPro-uri și te mai miri ce îmi trece prin cap să iau cu mine. Poate, poate fac fotografia aia care să fie cea mai ”apreciată”. Să fie cea mai aclamată și mai populară și să vorbească lumea de ea și peste zece ani.

”Mai ții minte când a fost Radu în vacanță cu 20 de kilograme de aparatură după el și a venit doar cu o poză bună”.

”În plus sunt sigur că nici nu mai ține minte pe unde a fost, era prea preocupat să își monteze aparatele și trepiedele de fiecare dată când opream la un popas.”

”Partea bună e că a slăbit vreo 10 kilograme. Îl cam doar spatele dar na, nu te pui cu plăcerea omului”

Acesta este un dialog imaginar, preluat din întâmplări reale, între doi dintre prietenii mei. Și au dreptate. Perfectă dreptate. De aceea anula cesta am plecat doar cu telefoanele. Și cu drona mică, Spark-ul. Nu am făcut mare lucru cu ea pentru că a fost tare ocupată să își facă update-uri în ultimele două zile.

Așadar, două telefoane, baterii, drona mică și trepiedul de la Joby pe care îl foloseam și cu camera foto. Și după 4 zile sunt mulțumit cu alegerea făcută. Am avut timp să casc gura la munții aceștia frumoși și nu mi-am pierdut timpul cu setat camere, trepiede și căutat filtre, carduri sau baterii.

Gândește-te doar la câte frustrări și supărări creezi atunci când ești și cu un grup mai mare, ori cu familia sau cu cel mic. Ei vor trebui tot timpul să te aștepte pe tine să îți pregătești ”uneltele”.

Bun, cred că am conturat foarte bine ce vreau să spun. Cam atât pentru astăzi însă de săptămâna viitoare vă arăt și cum să faceți cele mai bune fotografii cu telefonul. Exact! Începem acea serie de tutoriale, cel puțin unul pe săptămână ca să înveți cât mai repede ce poți și ce nu poți să faci în fotografie.

Abonează-te la Cavaleria.ro pe Youtube

PS: Pozele de mai jos sunt făcute integral cu telefonul :)

You Might Also Like

5 Comments

  1. 1
  2. 4

    Buna Radu, superbe pozele si inclusiv video e super, dar eu am o mare intrebare ce telefoane folosesti ??? Va urmaresc de vreo 2 ani si apreciez ceea ce faceti , mai mult va urmares pe youtube. In momentul asta sunt intrun impas mi-am pierdut telefonul meu acizitionat acum 2 luni un huawei mate 10 pro si as vrea sa imi iau altul tot asa sau un nokia 7 plus , ce ma sfatuiesti ??

    • 5

      Mulțumesc, mă bucur că ți-au plăcut! Am un Note 8 și un P20 Pro, acest vlog a fost filmat cu P20 pro în mare parte. Unele fotografii sunt de pe Note 8. Nokia 7 plus este excelent pentru prețul la care e disponibil.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.