Nu că nu mi-ar face cu adevărat plăcere să desfac cutii care nu mai ajung la George, ci la mine. Am totuși ceva emoții când vine vorba de unboxing-urile surpriză pentru că de cele mai multe ori durează mult. Știm că la interior nu sunt produse foarte complicate, însă dacă nu ne facem temele înainte de filmare ajungem la câteva ore de înregistrare. Cu mai multe camere.

Am scăpat destul de ușor astăzi, și chiar am găsit o utilitate pentru aproape toate gadget-urile din cutia de la PNI: dormitorul meu :) Jucăria cea mai mare va ajunge cu siguranță în Cavaleromobil, asta dacă nu o rechiziționează George înainte, tocmai pentru momentele în care rămânem în pană de curent pentru telefoanele mobile. Apropo de asta, trebuie să îmi aduc aminte mâine să las câte un cablu cu fiecare conector posibil în mașină. Astăzi chiar mi s-a descărcat telefonul complet pentru că nu am avut un cablu la mine.

Vă dau totuși o idee. M-am jucat cu gadget-uri inteligente pentru casă și pentru camping. Din acelea care se conectează la WiFi și le poți controla direct de pe telefonul mobil.

Abonează-te la Cavaleria.ro pe Youtube

You Might Also Like

6 Comments

 1. 1

  Salut Radu.sunt în căutarea unui tv.ma gândesc la un oled.ma îngrijorează burn-inul.nu am găsit prea multe detalii despre acest fenomen.cat de …..des apare etc.ajutor

 2. 2

  Eu folosesc prizele inteligente de la BlitzWolf care au si parte de monitorizare consum instant si total, afisare tensiune priza, cu Schedule si Timer sau Smart scenes inclusiv in functie de prognoza de afara (10$ oferta China). Mai am diverse dispozitive de la Sonoff. Cu Sonoff RF pot controla si de pe telefon si cu o telecomanda RF433 un dispozitiv conectat (util si daca nu ai telefonul aproape). Am un Sonoff TH (senzor umiditate/temperatura) pe care l-am programat sa pornesca si opreasca ventilaorul din baie in functie de umiditate (sau temperatura) sau il pot porni din aplicatie. Sonoff are un ecosistem foarte util unde ai diverse programari Schedule, Timer, Loop timer (care se memoreaza intern si merg si offline) si scenarii si intre dispozitive Sonoff (functioneaza doar cu internet) cu care se poate porni sau opri un dispozitiv in functie de starea altuia (ex: pot porni un al doilea ventilator daca a crescut umiditatea peste un nivel setat si opri cand scade).

 3. 3

  Salut!
  V-am descoperit recent si vreau sa zic ca faceti o treaba frumoasa, sper sa ajungeti pana la 1 mil de abonati pe canal!
  Eu vin cu o intrebare si anume: sunt intradevar telefoanele xiaomi un risk, cand este vorba de garantie si/sau defecte de fabricare.
  Gasesc pareri mixte pe internet si as vrea sa stiu daca ma risc daca cumpar un mi 8.

  Multumesc!

  • 4

   Salut, mulțumim, să ai gura aurită! :)
   Depinde de unde le cumperi, nu îți putem recomanda un magazin specific de unde să fie originale cu garanție pentru că nici noi nu știm. Este așadar un risc, deși dacă îl cumperi de la un magazin din țară, fie el și online, ar trebui să ai legea de partea ta, indiferent de unde l-a cumpărat magazinul. Din păcate nu funcționează întotdeauna.

 4. 5

  Salut Radu! La o saptamana dupa publicare nu se mai gasea priza pni sm1500 cam pe nicaieri. Esti tare!
  Acum in caz ca mai apare am si eu 2 intrebari:
  1. duce puteri mari? Gen 1200w 5 amperi. Pe testate nu din specificatii.
  2. pot sa o pornesc opresc/opresc daca nu sunt acasa? Doar cu router wifi legat la net acasa si telefon la mine, fara alte dispozitive.
  Merci

  • 6

   Mulțumesc, știu că acum sunt în stoc pe mo.ro. Pe specificații scrie 2400W cu 15A, pe testate voi încerca, cred că am un consumator mare. Teoretic merge și din exterior, m-am jucat cu ea însă doar la interior. Testez și acest lucru.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.