Cu toții ne dorim gadget-uri bune și accesibile. Aș putea să spun chiar ieftine având în vedere cât de populare sunt căștile wireless de pe Aliexpress. Și e meritul nostru pentru că de mai bine de zece ani noi suntem cei care au plătit inovația până acum. În acest episod de la Mobile World Congress luăm la mână standul celor de la Lenovo unde am văzut multe dispozitive care chiar merită. Merită, nu ”se merită”, ele nu au ”banii lor” :)

Abonează-te la Cavaleria.ro pe Youtube

MotoMod pentru Z3 5G – Primul telefon cu upgrade la 5G

Primul la stand și pe lista noastră este Moto Z3 cu MotoMod-ul de 5G. Este primul telefon upgradabil cu 5G pentru care nu va trebui, sper, nici măcar să plătești ca să îl cumperi. Poți doar să închiriezi modulul cu baterie și să îl folosești doar atunci când ai nevoie. Sigur, îți face telefonul ceva mai mare și mai greu, însă cine downloadează de zece ori mai rapid decât pe 4G? Cine, cine se uită mai repede la film ca mine?

Moto Z5 Pro GT – Bestia ieftină fără notch

Al doilea pe lista noastră dar primul pe lista mea personală este Moto Z5 Pro GT, un slider la 300 de euro #fărănotch un telefon care încă nu a fost adus în Europa dar există promisiuni în această direcție. Costă doar 300 de Euro, poate fi comandat din China de pe site-ul lor și nu are notch. Și nici cameră frontală decât dacă tragi puțin de el. Exact, este un slider! Iar cireașa de pe tort este procesorul, Snapdragon 855. Mai e ceva de spus decât: Îl Vreau?

S540 și S340 – Laptop-uri accesibile, ușoare și rapide

Seria nouă de laptop-uri S540 și S340 sunt pentru noi, pentru toată lumea. Mai ales pentru cei care întreabă ce laptop are Codrin. La 15 și 14 inci sunt foarte subțiri, ușoare, au autonomie excelentă și procesoare din noua generație. În plus, mai vin elemente de construcție și design împrumutate din segmentul business, cum ar fi balamaua rabatabilă la 180 de grade și filtrul de protecție pentru camera web.

Lenovo SmartTab P10 cu Alexa

Știai că în medie, o tabletă este folosită doar o oră pe zi? În restul timpului zace pe undeva prin casă așteptând să ajungă la o priză. Lenovo Smart Tab P10 este o tabletă de 10 inci mult mai deșteaptă. Când o introduci în docking station se activează comenzile vocale cu Alexa. Docking-ul o încarcă și amplifică sunetul, astfel ai un centru de comandă mult mai complex decât o simplă boxă mică de la Amazon. Și nu mai rătăcești tableta sau o găsești descărcată prin spatele pernelor de la canapea.

Lenovo Smart Clock

Apropo de gadget-uri smart, aș vrea și un Lenovo Smart Clock care merge cu Google Assistant. E practic un Google Home Mini cu un mic ecran cu touchscreen și îl vreau. Ar fi tare dacă ar avea și o lampă. Doar o idee pentru următorul produs similar. Cu plăcere, Lenovo :)
Ultima pe listă este Lenovo Tab V7, o tablețică de 7 inci cu ecran FullHD are este de fapt și telefon în același timp. Dar este o tabletă puțin mai îngustă sau un telefon ceva mai lat. Bateria e mare, ecranul e bun, slot de SIM-uri avem două, de card unul. Nu cred că mai e nevoie de altceva.
Cam acestea sunt produsele interesante pe care le-a prezentat Lenovo la Barcelona în acest an. Fără telefoane flexibile ci doar gadget-uri realiste care chiar ne pot ușura viața în timp ce noi ne concentrăm pe cei drag :)

You Might Also Like

6 Comments

  1. 1
    • 2

      Pentru că momentan se vinde doar în Asia și acolo numele de Lenovo e king, la noi, în Europa și în SUA, Motorola e brand-ul cunoscut și se vând sub acest nume

  2. 3
  3. 5

    Merge folosit un wireless charger pad original de S6, sa încarce un S9+? Are vreun efect rau asupra bateriei? Am vazut ca are 5v 1A.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.