Acesta este cel mai mare monitor de gaming pe care l-am văzut. Pe deasupra are și un panou OLED și poți conecta la el și un gadget separat cu care să îi controlezi setările de 100 de ori mai repede decât în meniurile învechite ale monitoarelor.

Înainte să trecem la bestia de gaming, am observat frățiorul său mai mic. Pe nume Viewsonic Elite XG270QC. Acest monitor de 27 de inch are un panou de tip VA, adică oferă un unghi de vizibilitate bun, are culori mai mult decât decente, deși nu la fel de bune cum putem regăsi într-un panou de tip IPS, dar dacă e să vorbim despre cifre, atunci află că rata lui de refresh este de 165 hz. În alte cuvinte, dacă PC-ul tău poate duce un joc video la 165 de cadre pe secundă, imaginea va fi extrem de fluidă și în shootere cel puțin, vei simți o diferență enormă între standardul de 60hz. Iar după părerea lui Codrin, 27″ este mărimea ideală pentru o rezoluție de 2560 x 1440 când vine vorba de gaming. Prețul în America ajunge între 400 și 500 de dolari.

Acum să revenim la evenimentul principal al spectacolului, monitorul, nu televizorul, cu display OLED de 55 de inch, Elite XG550, un monitor care momentan nu există… Și dacă mă uit foarte atent la ce face LG cu televizoarele OLED, adică vine cu suport pentru 120 HZ și Nvidia G-Sync doar cu un update de software, mă pune pe gânduri dacă alt producător va mai veni pe piață cu un monitor OLED de gaming.

Această bestie ar trebui să ofere cea mai bună experiență de gaming posibilă, între 1500 și 3000 dolari. Încă nu știu nici ei prețul la care va fi disponibil pe piață. Mizez mai degrabă pe 1500 dacă vor să fie realiști.

Abonează-te la Cavaleria.ro pe Youtube

You Might Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.