Este exact cel la care te aștepți, cel al unui proiector. Bine, filme sau altceva,  în cazul nostru Marian Andrei testând o mașină electrică de care este mai mult decât entuziasmat.

Cam așa a fost și cu mine atunci când am pus mâna prima dată pe un proiector și am vrut să vizionez un film. Am și reușit mai ales că pe vremea aceea rezoluția era încă un subiect tabu. 640×480 de pixeli era cam tot ce puteai obține se la un proiector însă și atunci aveai la dispoziție un ecran mult mai mare ca cel al unui televizor și o experiență de vizionare mult mai apropiată de cea a unui cinema.

Diferența majore între proiectoarele de acum 15 ani și cele de acum era fiabilitatea. Cel de atunci nu rezista 15 ani, cel de acum da.

Acesta este un Epson Eb-U42, un proiector in teorie pentru sălile de conferință. În practică poate fi folosit și pentru cinema. Rezoluția este puțin peste FullHD  are o luminozitate și un contrast foarte bună și mai este și ușor. Practic poți să îți faci cinema-ul oriunde vrei. Eu l-aș face în aer liber  eventual pe clădirea vecină. Asa, ca în clipul de mai jos.

Abonează-te la Cavaleria.ro pe Youtube

 

You Might Also Like

2 Comments

  1. 1

    http://best-hd-antenna.com

    Salut George / Radu sunt foarte curios legat de aceasta solutie de tx fara fir. Stiu ca in ziua de astazi televizorul este folosit din ce in ce mai putin spre deloc dar totusi am rude in familie care il folosesc mereu. Sunt foarte curios daca chiar functioneaza acest dispozitiv si cum functioneaza ( presupun ca smnal preaia din reteaua wifi) si daca la noi acest aparat functioneaza am vazut ca este promovat si la noi in tara. http://thegadgeting.com/gadgets/reviews/ro/

    • 2

      Din câte știu nu mai transmite nimeni în TX, pe analog. Nu mai este legal. Poate doar TVR o mai face. Acea antenă este doar pentru analog și are amplificator de semnal la interior. Nu are treabă cu WiFi-ul sau cu internetul iar acel site este doar făcut ca să vândă acel produs. Părerea mea, mai degrabă o antenă de satelit cu cel mai ieftin pachet de TV.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.