Acesta este ”laptop-ul Cavaleria.ro” sau cel puțin o idee despre cum ar putea arăta! Glumesc, este un laptop de la ASUS, de gaming, de 14 inci, ROG Zephyrus G14, ce are un afișaj LED pe capacul display-ului. O idee interesantă dacă vrei să te pui la un joc pe care îl așteptai de mult iar pe capacul acestuia să scrie NU DERANJAȚI, MĂ JOC. M-a surprins însă că într-o carcasă atât de mică și de ușoară au reușit să strecoare componente de ultimă generație, o combinație interesantă dintre un procesor AMD și o placă grafică de la NVIDIA.

Al doilea gadget pe care l-am văzut la CES este un adaptor pe USB-C pentru cel mai mic SSD portabil. Poți pune înăuntru și unul de 10 TB și așa poți downloada, de exemplu, toată colecția de clipuri de pe Cavaleria.ro sau Buhnici.ro și să le vizionezi când vrei și unde vrei tu. Și chiar pe orice dispozitiv vrei pentru că este compatibil și cu un telefon sau o tabletă de generație nouă. Frumos, nu? Așa spune și George care deja caută prețurile lângă mine.

O altă jucărie, pentru profesioniștii care folosesc un desktop este un adaptor de doar patru SSD-uri de tip M.2, unde poți stoca ”doar” 40 TB la o viteză fabuloasă de 18.000 MB pe secundă. Ai citit bine, 18 GB pe secundă, și nu, nu am pus din greșeală B mare în loc de b mic.

Mai avem pe listă routere mici și mari cu cel mai nou standard WIFI 6, un laptop cu două ecrane precum este cel de la George, dar de 14 inci, un superb monitor de 32 de inci pentru editare video și foto care suportă HDR10, este extrem de luminos și funcționează la 120 Hz și desigur, laptop-uri și sisteme de gaming sau pentru productivitate ori editare.

Acestea sunt toate ”jucăriile” pe care le-am găsit în standul celor de la ASUS la CES2020.

Abonează-te la Cavaleria.ro pe Youtube

You Might Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.