Serios, am găsit un pat atât de bun încât m-a luat somnul în timp ce vorbeam despre el. Și asta s-a întâmplat ieri. A trebuit să mă întorc astăzi ca să fac materialul despre el.

La modul cel mai serios, îți petreci aproape o treime din viață în pat. Crezi că nu merită 2000 de dolari? Probabil acela este doar prețul scaunului de la mașina pe care vrei să o cumperi. Și da, și acesta are tot felul de reglaje, ba chiar și comandă vocală. Poți să îi ceri lui Alexa să îți așeze patul în poziție pentru citit. Pardon, pentru facebook.

Un alt gadget ce mi-a atras atenția, este cu siguranță mult mai ieftin. Tag-uri cu Bluetooth pentru aproape orice este important. Ochelarii de soare sau de vedere, portofel, chei, baterie externă pentru telefon, telefon mobil. A, stai, după telefon sigur te întorci înapoi. Dacă nu știi unde este, îl poți suna cu ajutorul tag-ului din portofel.

Bun, mai am pe listă aproape orice model de ceas care acum vine cu Android Wear dar e produs de Gucci de exemplu. O jucărie pentru băieții mari cu 180 de cai putere și doar 600 de kilograme în greutate, plus cel mai simplu mod de a te trezi.

Știu că ești nerăbdător, vin mult mai multe în zilele ce urmează. Stai pe aproape, pe Facebook și pe Instagram, postez și acolo tot ce îmi trece prin fața ochilor.

Abonează-te la Cavaleria.ro pe Youtube

You Might Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.