Comicon este evenimentul la care trebuie să îl duci pe cel mic de mână. Dacă e suficient de mare să meargă singur, atunci lasă-l să meargă singur. Crede-mă, are nevoie de asta. Pentru el reprezintă, în acest moment, portița către un viitor mai bun. Numai așa vede exact ce caută în jocurile pe care le savurează atât de mult în fiecare zi.

Abonează-te la Cavaleria.ro pe Youtube

De la Cosplay, la DOTA sau LOL și orice denumire ciudată ți-ar mai trece prin cap, cel mic știe cu siguranță ce înseamnă. Și nu, nici una dintre ele nu îi va ”distruge” viitorul. Dacă ești curios ce va face cel mic acolo, îți spun eu acum. Își va vedea eroii preferați, cel puțin pe o parte dintre ei. Dacă anul trecut aș fi dat nota trei la costumele văzute acolo, acum urc rapid spre nota nouă. Acest ”fenomen” se numește CosPlay, și fii liniștit, e mai distractiv, mai inteligent și mai sigur decât Haloween.

Va putea să se joace, în premieră, jocuri video și va putea face cunoștință chiar cu cei mai buni jucători din domeniul sporturilor electronice. Da, există așa ceva, eSports se cheamă și să știi că este chiar o carieră de viitor. Sunt mai mulți bani în industria asta decât în sporturile clasice unde trebuie să pui la bătaie tot corpul. Aici antrenezi doar creierul și tendoanele de la câteva degete. Ca o mică paranteză, lăsat nesupravegheat, cel mic poate cântări mai mult decât e normal. Ai grijă doar cu ce îl hrănești, atât.

Va putea să participe la tot felul de concursuri ce le testează doar inteligența și reflexele sau experiența în jocuri. Este cel mai frumos lucru să știi că nu te-ai jucat degeaba LOL timp de un an. LOL nu înseamnă Laughing Out Loud, ci League Of Legeneds. Este un joc, unul dintre cele mai populare din lume.

Am deschis articolul cu acest mesaj pentru că am văzut mulți părinți care își certau odraslele, imediat cum au ieșit de acolo. Spre fericirea mea, puștii erau atât de absorbiți de ce au văzut încât dojana le intra pe o ureche și le ieșea pe cealaltă. Probabil au învățat să filtreze tot ce începe cu NU.

 

You Might Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *