Să știi că am fost foarte obiectiv în acest clip. Nu îmi permit să fiu altfel, la fel cum nu îmi permit să nu menționez că multe dintre noutățile pe care le aduce Apple pentru telefoane, tablete sau chiar computere, sunt de fapt știri vechi pentru alți producători de telefoane sau alte dispozitive. Știu că o să îmi atrag multe comentarii negative, însă vă rog doar să vă documentați înainte să lăsați cu ”sânge” pe aici :)

Dark Mode, widget-uri pentru iPad, Emoji, Memoji, Facemoji sau cum vrei să le denumești, nu le folosește prea multă lume și sunt doar artificii ca să îți ia ochii de la realitate. Am comparat și voi compara în continuare Android-ul cu Apple, la fel cum o face chiar și Apple. Sau Samsung, sau Huawei. Le dau credit celor de la Apple că au inovat și încă o fac în acest domeniu, însă o mare parte din funcțiile prezentate sunt puțin inutile.

Referitor la hardware, MacPro-ul și monitorul lansate recent… ei bine avem deja de multă vreme așa ceva. Cel puțin monitorul, mă scuzați, dar chiar Apple a prezentat și promovat modelul 5K de la LG acum mai bine de doi ani, monitor care acum este la un preț foarte atractiv. XDR? Ce este XDR decât o denumire de marketing pentru HDR-ul pe care îl folosește toată lumea de mai bine de zece ani. Și nu, nu am să îi iert, acel monitor costă 5000 de dolari!!! 5000!!! Fără un picior cu pivot și reglare în înălțime pe care îl cumperi separat cu 1000 de dolari! Atât am avut de spus aici, în text. Dar te invit să vizionezi și clipul de mai jos ca să vezi că nu sunt răutăcios în mod gratuit.

Abonează-te la Cavaleria.ro pe Youtube

You Might Also Like

2 Comments

  1. 1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.