Sau de raft? Sau pentru podeaua din dormitor? Sau chiar pentru bucătărie? Ideal este să ai un sunet de calitate la un preț cât mai mic acolo unde îți petreci tu timpul când ești acasă. Ideea mi-a venit citind comentariile de la ultimul review făcut pe Cavaleria, cel al boxei wireless Divoom ”Vroom” Power, aceea mică pe Bluetooth. Nu sunt un mare fan al boxelor de dimensiuni mici, care promit mega sunet din difuzoare cu diametru de trei centimetri. Aș prefera oricând un sistem 2.0, adică două boxe stereo cu difuzoare ceva mai mari, chiar dacă nu promit putere foarte mare. Întotdeauna vocea se va auzi mai bine dintr-un difuzor de 10 centimetri decât dintr-unul de 3 centimetri.

Așadar, seara trecută, în timp ce căutam nimicuri pe internet mi-a căzut privirea asupra acestor Edifier R1280T cu o putere totală de 42W. Incinte de lemnt, review-uri foarte bune, și un preț neașteptat de mic față de cel de acum câteva luni. Nu sunt un model nou, nu sunt cap de serie, nu sunt de la un brand de renume însă sunt foarte ieftine. Eu le-am găsit la 250 de lei, acum văd că sunt 279 de lei. Oricum mult mai puțin decât cei 450 de lei la care au intrat pe piață. Am verificat. Unde le găsești? Ghici ghicitoare care este cel mai mare magazin online din țară. Nu spun numele pentru că nu am nici un interes față de ei, dar cred că ți-ai dat deja seama că e vorba de e…

Mi-au plăcut, le-am luat, au venit în două zile, și după ce le-am scos din cutie am decis că merită să vorbesc despre ele. Și să le demontez desigur. Aveam eu o curiozitate legată de dimensiunea magnetului difuzorului de bass și medii. M-am lămurit, e ceea ce trebuie.

Te las să urmărești review-ul video de mai jos și te invit să îmi lași în comentarii și alte variante la același preț, dacă știi de ele. Ah, iar mă uit la poza de cover și văd că sunt îmbrăcat la fel ca la ultimul review, cel de duminică. Coincidență. Vă asigur că am mai ajuns și pe acasă între timp.

Abonează-te la Cavaleria.ro pe Youtube

You Might Also Like

12 Comments

 1. 1
 2. 3
 3. 5

  se gasesc in deva ?
  Se gasesc in magazine cum ar fi altex auchan flanco? Adica magazine in care poti intra si le poti vedea pe viu? :)

 4. 7
  • 8

   Au fost la ofertă când am făcut review-ul, acum au revenit la 439 de lei. Sigur vor fi din nou la un preț redus.

 5. 9

  Salut, pe cand un review la Blitzwolf® BW-FYE5 (castile wireless de la BW)? Am vazut ca pana acum ati fost incantati de produsele lor :)

 6. 11

  Salu, super faine boxele dar am o mica problema.Nu gasesc nici unde boxele astea sub 400 de lei. pe emag au ajuns la o nebunie de 540 de lei!! cum sa fac??

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.