Acesta este cel mai scump telefon! Punct. Și cel mai scump telefon flexibil. Dar nu este vorba despre preț, ci despre faptul că încă nu putem pune mâna pe el. Nu există decât câteva prototip-uri, bine protejate de niște pereți de sticlă și de câte un reprezentant. Partea bună este că promite performanță de top și chiar conectivitate 5G. Adică e de zece ori mai rapid și la download, un film de 10GB în doar câteva secunde.

Mate X este de asemenea și telefonul flexibil cu cea mai mare diagonală, atât închis cât și deschis. 6.3 inci închis și 8 inci deschis. Părerea mea este că încă nu știu la ce e bun. Am putea să publicăm un clip pe YouTube, poate cel de review al lui, și să și răspundem la comentarii în același timp?

Un al produs de interes, mai mult personal, este Huawei MateBook Pro X, cel mai subțire și mai ușor ultrabook cu procsoare din seria 8 de la intel. Și cu un display cu un raport ”corect” de 3:2. Adică îți încap toate paginile web așa cum trebuie, toate textele devin dintr-o dată mai mari și mai lizibile, iar filmele se vor vedea cu două benzi negre pe orizontală. Ca în trecut. Dar ești mai productiv, cu siguranță.

Abonează-te la Cavaleria.ro pe Youtube

You Might Also Like

2 Comments

  1. 1

    Salut Radu. As avea nevoie de o opinie… Sunt posesor de Samsung Galaxy S8 de aproximativ 1 an jumate si a venit momentul sa ii pasez telefonul meu sotiei. Sunt in dubii pe ce sa merg eu in continuare, am in minte 2 variante la care ma tot gandesc: Samsung Galaxy S9 plus sau Huawei P20 Pro (as fi vrut S10 insa momentan e prea scump pt mine). Ma poti ajuta sa iau o decizie te rog, pe baza experientei tale. S8-ul mi-a placut foarte mult, insa bateria se descarca enorm de repede…

    • 2

      Note 9 are baterie mai bună, sau P20 Pro, ori Mate 20 Pro. AȘ face un upgrade mai mare decât de la S8 la S9. Fiindcă ai avut Samsung pot să îți recomand Note 9

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.