Dacă nu ai auzit încă de el, află că Bitdefender Box 2 este cel mai bun antivirsu pe care ți-l pot recomanda. Știu, am început în forță cu această afirmație dar o voi susține pe parcursul acestui review.

Motivul principal este că nu trebuie să instalezi nimic pe computerele, telefoanele și pe tabletele conectate la internet. Nimic, nici un software. Poți dacă vrei, dar nu ești obligat.

Un alt aspect este că protejează și echipamentele pe care nu poți instala un antivirus, precum niște senzori sau prize inteligente, ori camere de supraveghere.

În al treilea rând, își face singur update-urile și te bate la cap doar atunci când îți intră copii pe site-urile pentru adulți. Să fim realiști, oricine are un copil de 10 ani știe deja că a descoperit de mult astfel de tentații. Trecând la lucruri mai serioase, Bitdefender Box 2 este o unealtă pe care o instalezi acolo unde îți intră internetul în casă și apoi uiți de ea. Mai puțin când primești notificări din motivele menționate mai sus, ori când se conectează vecinul cu toate dispozitivele lui la internetul tău. Poate pentru că ai parolă prea slabă. Nu știu, zic și eu.

În cel mai simplu sens al cuvântului este un router cu firewall și antivirus integrat. Un router performant chiar, cu cele mai noi standarde WiFi, cu o acoperire neașteptat de bună și cu o interfață simplă și ușor de configurat. Așa cum spune și Bitdefender, îl vei instala singur folosind doar telefonul mobil. Fără lucruri complicate și fără apeluri pe la prietenii care se pricem mai bine la tehnologie.

Probabil întrebarea care stă pe buzele tale este dacă va influența în vre-un fel viteza internetului. Răspunsul este Nu! Însă revin în curând cu un update la acest articol, cu foarte multe cifre ca să ne convingem și noi. Momentan stau conectate la el vreo 20 de dispozitive care vor face trafic intens în următoarea perioadă.

Abonează-te la Cavaleria.ro pe Youtube

You Might Also Like

4 Comments

 1. 1

  Salut, Radu!
  Intrebarea mea e Offtopic, dar am o nelamurire in legatura cu procesul de achizitionare de pe site-ul OnePlus.
  Mai platesc si alte taxe cand comand telefonul sau pretul final ramane cel afisat? (519 euro – OnePlus 6 ) Si in cat timp ajunge ?
  Multumesc!

  • 2

   Nu mai plătești, vamă nu e cazul pentru că depozitul e în Europa iar transportul e inclus în preț.

 2. 3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.