Bine, preferințele în cazul de față se discută doar dacă ești un gamer înrăit și joci doar Call of Duty. În orice altă situație, așa arată un monitor pe care ți l-aș putea recomanda pentru filme, editare foto/video, navigare web, excel, și pentru orice ai avea de făcut în fața unui laptop de 13 inci.

Aici voiam să ajung. Așadar, te rog, dacă ai posibilitatea și nu ești tot timpul la o cafenea, folosește un monitor conectat la laptopul tău. Este mult mai sănătos pentru spatele tău, pentru ochi, și mai ales pentru productivitate. Vei fi cu 50% mai productiv, 52% spun studiile. Sunt multe pe internet, și chiar dacă nu știi cum să le citești eu îți confirm.

Fac lucurile de două ori mai greu pe un laptop, fie el și cu un ecran 4K de 15 inci. Marian confirmă, se simte mult mai relaxat și montează și el mai repede ca pe un laptop. Pe Codrin mai rămâne să îl conving.

Legat de monitorul de pe masă, acesta este un Lenovo ThinkVision gândit pentru munca la birou. Design discret, panou IPS de foarte bună calitate și pe deasupra mai este și mat. Nu reflectă lumina oricum prea deranjantă a neoanelor din tavan. Sau a ferestrei din spatele tău.

La conectică are de tate. Două HDMI-uri, un DispayPort, patru porturi USB 3.0 și un USB-C 3.1. Singurul cablu de care ai nevoie dacă ai un astfel de port pe laptop este cel de USB-C la USB-C. Prin acesta poți trimite către monitor, imagine, date (pentru porturile USB 3.0) audio și dacă laptop-ul tău se și încarcă prin USB-C în mod normal, ghici ce? Se va încărca și de la monitor.

În monitor poți lăsa conectate un HDD extern, mouse, tastatură, poate un webcam, iar când ajungi la el un singur cablu le va face pe toate cele enumerate mai devreme, perfect funcționale.

Abonează-te la Cavaleria.ro pe Youtube

You Might Also Like

11 Comments

 1. 1
 2. 3

  Salut Radu !
  Bun review-ul insa, chiar nu cunosti un monitor pro pentru editare foto-video sub 1000 de euro ?
  ma mira ca tocmai tu care esti implicat in atata tehnologie nu esti la curent cu asa ceva.
  toate bune.

 3. 7
 4. 9

  Salut Radu,
  Foarte bun reviewul, insa as dori sa stiu de unde pot sa achizitionez acest monitor deoarece am cautat in Romania si nu l-am gasit, doar pe Amazon:(.
  Multumesc.

 5. 11

  Buna ziua,
  Sunt Catalin si am vizionat vlogul lui Radu referitor la “Cel mai frumos concediu in Italia”. Imi doresc de mult sa fac un concediu in nordul Italiei, in Dolomiti, si il rog pe Radu, daca are timp, sa-mi transmita pe mail etapele parcurse, locatiile de cazare si alte amanunte sau recomandari pe care le considera utile pentru a ma bucura de peisajele superbe pe care le-a vazut.
  Multumesc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.