Știi ce se întâmplă între 26 februarie și 2 martie? În afară de Mobile World Congress 2018 de unde vom vorbi despre cele mai proaspete hands-on-uri cu telefoane mobile de la Barcelona? Te poți încrie la Spring IT și poți afla mai multe detalii despre principalele companii de IT cu sediul în România și îți poți găsi chiar un job la ei. Aici vorbim despre Metro Systems, pe care i-am și cunoscut deja în cadrul unui interviu aiciMicrosoft, EY, OSF Global Services, P&G, Systematic, ING și American Greetings. Ca să înțelegi mai bine despre cum este viața la ei, și cam ce ai de făcut, reprezentanți ai tuturor companiilor de mai sus vor susține workshop-uri pe parcursul a cinci zile.

Poți să îi întrebi de condițiile de lucru, de salarii, de salad-bar-ul și cafeneaua de la parter sau de ce nu, de câte colege drăguțe au în departamentul lor. Uite un pont, la evenimente afli cele mai multe lucruri în pauze. Bea o cafea, un suc, o apă împreună cu reprezentanții și familiarizează-te cu ei. Așa îți vor spune mai multe lucruri din interiorul companiei. Se numește Networking.

Unde trebuie să mergi? Prima dată la ei pe site, ca să te înscrii: http://springit.sisc.ro/. Mai ai timp până pe data de 2 martie 2018. Ca să te înscrii folosește link-ul de mai sus, și apoi salvează codul QR pe care îl vei prezenta la eveniment. Acela reprezintă practic cartea ta de vizită și biletul de intrare. Odată înscris, trebuie să ajungi la Hotel Ambasador București. Organizatorii sunt cei de la SiSC (Sindicatul Studenților din Facultatea de Cibernetică, Statistică și Informatică Economică) iar workshop-urile sunt între 5-9 martie 2018. Aceasta este cea de-a șaptea ediție, dovadă că și primele șase au fost încununate cu succes.

Ca să îți faci o idee, la Metro Systems se face programarea tuturor magazinelor Metro din toată Europa, sisteme de plată, gestiune, chiar sunt lucruri interesante. De Microsoft și ING deja știi și cred că poți rezolva chiar tu unele dintre problemele pe care le-ai identificat în software-ul și aplicațiile lor.

You Might Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.