Cum instalezi Windows 10? Ai nevoie de un stick USB de minimum 8 GB, puțină răbdare și un computer care îți face probleme de prea multă vreme. Altfel nu cred că te-ai apuca să instalezi Windows-ul doar așa, pentru distracție, nu?

Pare puțin penibil să fac un tutorial despre cum să instalezi Windows 10, cel puțin pentru cei mai tehnici care urmăresc acest site sau canalul de YouTube, însă am ajuns la concluzia demonstrată matematic, că cel puțin 85% dintre noi nu au instalat un Windows niciodată. Și de ce ar face-o dacă și-au cumpărat un PC cu sistem de operare gata instalat ori dacă au vreun prieten care știe cum se face? Nu trebuie să știi asta, însă poate te ajută pe viitor să confirmi că pașii pe care i-ai făcut în instalarea unui Windows și că opțiunile pe care le-ai bifat sunt corecte.

În clipul de mai jos îți explic de ce ai nevoie, cât durează și cât de simplu este să instalezi un Windows 10 pe un computer. Sper că ți-ai salvat toate datele importante de pe PC înainte să efectuezi această operațiune foarte simplă, pentru mine, un băiat care a făcut asta de cel puțin 100 de ori până acum.

Pe de altă parte, mă bucur că nu suntem în 2010 când ar fi fost nevoie să-ți explic cum să reușești să instalezi un Windows cu succes. Atunci era cu adevărat o bătaie de cap.

Abonează-te la Cavaleria.ro pe Youtube

You Might Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.