Știrile Săptămânii: Spionaj din dragoste. Udrea primește scrisori.

Primarul care își spiona amanta cu Poliția

Dragoste oarbă + însușirea gândurilor proaste de se înșuruba în minte fără durere + puterea unui primar cu 12 ani de mandat = Poliția locală pusă să o spioneze pe amanta edilului.

Dacă ți se pare un scenariu interesant pentru o telenovelă, află că de fapt este un dosar penal. Primarul Gheorghe Nichita (59 de ani) este cercetat pentru că ar fi pus polițiștii locali să o urmărească pe iubita lui (33 de ani). Misiunile de filaj erau decontate ca activități oficiale, dar Poliția era folosită ca agenția de spionaj a politicianului. Divorțat acum doi ani, edilul, un cunoscut baron PSD, ar fi făcut o pasiune nebună pentru fosta lui secretară, ajunsă acum director la Primăria Iași, șoptesc surse din rândul anchetatorilor. Când femeia nu i-a mai răspuns avansurilor, politicianul a devenit obsedat de ea. Primarul ar fi trimis în misiune trei polițiști locali la o pensiune din județul Suceava.

Sarcina lor era să asculte la ușa unei camere și să afle dacă scârțâie patul femeii sau nu. Obsesia edilului l-ar fi făcut pe Gheorghe Nichita să îi dăruiască amantei un telefon mobil în care instalase un program special care îl ajuta să afle unde este, ce mesaje trimite și primește și ce fotografii sau filmări face. Șefii Politiei Locale au fost reținuti, iar primarul Iașiului este cercetat sub control judiciar. Interesant este că și amanta lui a fost chemată la audieri. Tare sunt curios să aflu ce a spus…

Elena Udrea, amenințată cu moartea

Te înțep cu un ac infectat cu SIDA!” Elena Udrea ar fi în pericol de moarte, cu toate că este la închisoare, păzită 24 de ore din 24. Prietenii ei pretind că fosta candidată la președinție a primit o scrisoare bizară când era ținută în arestul Poliției Capitalei. Un individ care se prezenta drept un deținut și un admirator o anunța că a aflat despre un complot diabolic. Cineva, nu spune cine, ar fi dispus să plătească 15.000 de euro unei persoane care să o atace cu un ac aducător de moarte. Udrea nu a făcut încă o plângere oficială și nici nu a cerut protecție suplimentară, deși în scrisoare există detalii care spun unde și când ar urma să fie atacată, susține avocatul ei.

Încă o prințesă la Casa Regală Britanică

Regina Marii Britanii a îmbrăcat sâmbătă o rochie roz, în onoarea nepoatei abia venite pe lume. Alteța sa regală, ducesa de Cambridge, a nascut sâmbătă o fetiță, la același spital unde l-a adus pe lume și pe prințul George. Kate a fost externată la 12 ore după naștere, se simte bine și se reface la palatul Kensington. Majoritatea britanicilor au pariat că bebelușul, al patrulea în ordinea succesiunii la tron, va fi fetiță, iar privința numelor, favorite sunt Alice si Charlotte. Evident, a fost sărbătoare mare în tot Regatul.

Și în marea de bucurie, mulți s-au gândit și la bani. Nașterea prințesei va genera vânzări de 70 de milioane de lire sterline, după cum calculează directorul Centrului de Investigatii pentru vanzări en detail. Britanicii vor cheltui bani pe vin spumant și fursecuri pentru a sărbători, pe trusouri asemănătoare celor purtate de fetiță regală și pe suveniruri.