Microsoft, Enter, DNA

Preşedintele Traian Băsescu a dat Enter. Cinci foşti miniştri pot fi oricând puşi sub acuzare pentru corupţie în dosarul în care statul a fost pus să plătească un miliard de dolari pentru ca înalţi demnitari să poată lua şpăgi de 60 de milioane de euro.

Numele actualului şi fostului premier PSD şi ale unor miliardari apar în cazul celor nouă foşti miniştri acuzaţi în dosarul Microsoft! Victor Ponta, Adrian Năstase, Alexandru Bittner şi Dorin Cocoş, fostul soţ al Elenei Udrea. Martorii procurorilor anti-corupţie vorbesc despre implicarea tuturor acestor persoane.

Un martor a cărut identitate nu este dezvăluită de procurori face acuzaţii grave la adresa prim-ministrului Victor Ponta. O firmă cu care Microsoft lucra în România a intervenit pentru a obţine contracte cu Ministerul Educaţiei, în valoare de 116 milioane de euro. Reprezentantul societăţii a apelat la Victor Ponta, scrie în dosarul anchetatorilor. Premierul susţine că nu a avut nicio legătură cu aceste contracte şi insiunează că preşedintele Traian Băsescu a cerut procurorilor anticorupţie să îi treacă numele în dosar. Să vedem ce mai iese…