George Clooney. A doua nuntă la 53.

George Clooney, o avocată libaneză cu 17 ani mai tânără și romantica Veneție. Sunt detaliile care au dat strălucire și stil nunții unde cel mai râvnit burlac de la Hollywood s-a însurat. Deși experiența nefercitului mariaj încheiat în 1993 îl făcea atunci să jure că nu va mai fi mire niciodată.

Rumoarea din jurul evenimentului a ținut presa mondenă și nu numai într-o continuă căutare de informații noi. Nunta a fost mai ceva ca în poveste, a durat patru zile și a avut loc într-un hotel de șapte stele, de pe o insulă privată. Brad Pitt și Angelina Jolie, Matt Damon, Cindy Crawford, Cate Blanchett, Robert de Niro și Quentin Tarantino. Nu, nu a fost genericul unui film, ci o parte din lista invitaților.

La brațul lui George Clooney a stat îmbujorata Amal Alamuddin, o avocată născută în Liban, care a făcut carieră la Londra. În vârstă de 36 de ani, Amal și-a făcut studiile la Oxford și vorbește fluent engleza, franceza și araba. Poate profesia sau șarmul au ajutat-o să îl convingă pe actorul cu avere de 200 de milioane de dolari să o ceara de soție după mai puțin de un an de relație. Puține au fost misterele nunții. Dacă despre George Clooney s-a știut că va îmbrăca un costum Armani, mireasa nu a vrut să spună ce designer a ales. Tabloidele însă au speculat din timp că rochia a fost creată de casa de modă Alexander McQueen.