Era prin 2016 când reintra în scenă una dintre piesele vestimentare ce au dominat ținutele bărbaților. Este vorba despre celebra jachetă bomber, produsă pentru prima oară acum mai bine de 70 de ani. Haina cu numele de cod MA-1, purtată de piloții americani de pe bombardiere, și-a atins apogeul popularității la sfârșitul anului 2015, când designerii au readus-o în lumina reflectoarelor de la prezentările de modă.

După un an în care a fost nelipsită din garderoba tuturor tipilor pasionați de modă, ea ce și-a pierdut ușor-ușor din popularitate, dar iată că acum revine. Și nu oricum, ci parcă mai tare ca niciodată. Dacă până acum jachetele bomber respectau în mare parte modelul clasic şi veneau doar cu mici modificări, anul acesta avem parte de o explozie de culori, de texturi și de materiale. În afara tiparului clasic, nimic parcă nu mai aduce cu clasicul model atât de mult îndrăgit. Catifea, broderie, culori puternice neon, mesaje, printuri și așa mai departe. Toate și-au găsit loc pe clasicul model de jachetă bombardier.

Ca de obicei, primăvara ne aduce culori, printuri florale, modele și texturi din ce în ce mai lejere, după luni bune în care am purtat doar culori închise și texturi greoaie. Dacă te dai în vânt după hainele colorate, iar despre broderie sau printuri florale nici nu poate fi vorba, poți încerca modelele clasice, ori pe cele reinventate, dar în culori și cu printuri ceva mai simple. Îți recomand să îți faci curaj și să probezi o jachetă colorată ori una cu multe printuri și să vezi cum te simți în ea. De multe ori este posibil ca un singur element ieșit din comun să schimbe total ținuta și să-ți modifice percepția asupra unui haine pe care în mod normal nu ai agrea-o. Având în vedere că vorbim despre modele foarte încărcate și colorate, cel mai bine este că le combini cu ținute simple, lejere. În acest fel, jacheta este piesa centrală a ținutei și nu este pusă în umbră de alte elemente.

În această idee, m-am gândit să-ți prezint cele mai noi model care sper să te inspire. Eu am pus ochii pe câteva și știu deja cum și cu ce să le port.

You Might Also Like

3 Comments

 1. 1

  Diferenta dintre tine și noi este una considerabilă. Tu ai o mare dragoste pentru vestimentația GAY iar asta se poate vedea constant în toate articolele și clipurile cu tine.

  • 2

   Poți spune despre un om că este GAY, nu o vestimentație. Și dacă faci această clasificare în mod public nu atragi decât atenție negativă. Hai să fim puțin deschiși.

 2. 3

  Razvan, ca parfum de primavara-vara crezi ca este ok parfumul Yodeyma Power? L-ai incercat? Cum ti se pare?
  Faci o treaba minunata, multumesc pentru toate lucrurile pe care pe postezi, am invatat multe de la tine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.