Odată cu venirea primăverii și cu schimbarea de stare în general, mulți dintre noi simt nevoia unei schimbări de imagine și de ce nu de perspectivă. Așa cum spunea și Heraclit din Efect, “Singura constantă în viață este schimbarea”. Și deși unele persoane se tem de schimbare și nu acceptă nimic nou în viața lor, altele umblă continuu după lucruri și experiențe noi.

Dacă faci parte din a doua categorie și nu știi de unde să începi, o idee bună ar fi să faci o schimbare de look, de aceea m-am gândit să-ți prezint care sunt cele mai cool frizuri în 2018. Poți încerca să te tunzi altfel sau, de ce nu, să-ți aranjezi părul într-un alt stil. Înainte să te arunci cu capul înainte în foarfecele frizerului, zic să cercetezi puțin informațiile și să afli cum să te tunzi în funcție de chipul tău. Nu de alta dar nu cred că orice frizură ți se potrivește. De aceea este necesar să mergi la un specialist. Este foarte important ca măcar prima oară să te tundă cineva priceput care să-ți aleagă frizura potrivită și mai ales să îți dea sfaturi utile pentru cum să te aranjezi pe viitor.

De mai bine de doi ani, cea mai populată frizură printre bărbați este o reinterpretare a celebrei frizuri pompadour. Acest mod de aranjare a părului a apărut în anii 80 printre nostalgicii anilor 1950-1960, când pe lângă frizuri au fost adoptate și mașinile de epocă, jachetele de blugi, tricourile albe băgate în pantaloni și jeanșii închiși la culoare. Printre cei mai vizibili se numără adepții subculturii Teddy Boys și Greaser. În moda actuală, frizura de tip pompadour a evoluat și a căpătat diferite forme și particularități. Fie că vorbim de varianta cu părul foarte scurt pe laterale sau de varianta clasică unde părul este lung și pe laterale, acest tip de frizură este printre cele mai populare și s-a păstrat cel mai mult de-a lungul timpului. Pentru acest sezon se simte tendința unei variante ceva mai lejere, cu părul mai scurt și ceva mai ciufulit.

De asemenea, există și un trend al modelelor pe laterale sau în zona cefei care sincer să fiu mi se par total nereușite. În fine, iată câteva variante de frizuri pe care să le încerci în 2018.

You Might Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.