Într-un material anterior îți dădeam câteva sfaturi și idei de cadouri pentru cei dragi. Pentru că, da. Crăciunul este mai mult despre iubire, gânduri bune dar și despre a dărui. Este despre sentimentul de bucurie pe care ți-l oferă zâmbetul celor dragi fericiți că le ești alături. Însă cadoul, în esență, înseamnă de fapt iubirea și respectul pe care ni-l arătăm în astfel de perioade. Cadoul trebuie să fie mai degrabă un gest simbolic de iubire și mai puțin un gest de dărnicie fără limită financiară.

Chiar și așa, fiecare dintre noi își dorește să primească ceva de Crăciun, nu? Pentru că Moș Crăciun există în noi toți. Fie că este vorba de un lucru la care ai visat tot anul, un obiect de colecție sau pur și simplu un lucru de care ai nevoie, important este să fie pe gustul tău. Cu mulți ani în urmă îmi făceam o listă…cu dorințe. O trimiteam Moșului, apoi am mai crescut și o împărtășeam cu părinții, acum …o am în minte doar pentru mine. Și pentru că tradiția trebuie respectată, iată cam la ce m-am gândit să îmi trec pe listă anul acesta. Poate te inspir și pe tine…

Primul lucru de pe lista mea este o pereche de sneakerși de la Alessandro Biaggio pe care mi i-am făcut pe comandă și pe care abia aștept să-i încalț. M-am ocupat de întregul design și i-am provocat pe cei de la Biaggio să-mi facă pantofii visurilor mele. Ei dispun de propria fabrică, iar imaginația ta este limita. Poți alege un model de bază de la ei de pe site și te poți juca cu materialele, culorile și chiar îi poți printa. Așa că, ce să-mi doresc mai mult decât o pereche de pantofi personalizați. Cu aceștia nu vă arăt poze, deocamdată. Vreau să fie o surpriză totală!

Al doilea produs de pe lista mea este, sincer să fiu, mai mult un moft. Deși nu sunt un mare consumator de cafea, metoda de a o prepara mă fascinează. Mai exact aparatele specifice. Este vorba despre metoda V60. Aceasta constă într-un dispozitiv de filtrare al cafelei inventat de către un japonez, iar designul este bazat pe filtrul creat de Melita în 1908. Există o mulțime de variante ale aparatului, care mai de care mai interesante. Denumirea V60 vine de la forma dispozitivului, dar și de unghiul pe care în formează – unul de 60 de grade. Această metodă se bazează doar pe forța gravitațională și din punctul meu de vedere este specială în primul rând datorită aparatului cu care se prepară. O să spui că sunt un soi de hipster care preferă metode vechi, tradiționale în detrimentul tehnologiei și al aparatelor care îți prepară latte, ciocoltă caldă și mai știu eu ce. Și asta prin bluetooth. Dar nu. Aparatele mi se par de-a dreptul frumoase și-mi doresc unul măcar pe post de decor (sper să citească cine trebuie acest articol:))).

Următorul pe lista mea este tot ceva ce-mi doresc doar pentru că îmi place. Deși mi-am luat de curând un Homepod, tot sunt fascinat de designul boxelor de la Marshall. Îmi place în special Acton Multi-Room care mi se pare de-a dreptul superbă. Designul clasic, butoanele retro și evident calitate audio specifică Marshall din boxa asta o jucărie pe care mi-o doresc mult.

Am terminat cu plăcerile vinovate, așa că hai să trecem la lucuri de care am nevoie. Aș pune pe listă o jachetă cu puf, masivă, în care să-mi fie destul de cald fără să am nevoie de alte straturi intermediare. Alegerea mea? Tatras. Cu un design clasic, un pic supradimensionată, jacheta cu puf și din naylon este o idee foarte bună mai ales că este și impermeabilă. În plus, este ușor de asortat și se potrivește mai multor ținute. Fiind o piesă de sezon, aceasta trebuie să fie ușor de potrivit mai multor abordări și astfel să fie un companion pe toată durata sezonului rece. Unde mai pui că este și la reduceri, așa că eu deja o comand.

Voiam să mai pun pe listă o pereche de Timberland, dar cum vremea rea s-a instalat mult prea devreme cineva s-a îngrijit de mine și am primit deja acest cadou de care sunt foarte mândru. Pe lângă faptul că oferă toate calitățile pe care le are acest model de ghete, mai sunt și roșii. Deci ieșiți din comun exact așa cum îmi place mie. Așadar, dacă ești în dubii în materie de încălțăminte de iarnă îți recomand acest brand. Fie că alegi un model clasic, ori alegi ceva mai deosebit, cu siguranță îți vei păstra șosetele uscate indiferent de vreme.

Processed with VSCO with c8 preset

 

You Might Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.