În episodul de astăzi m-am gândit să călătorim virtual într-o destinație de vis, una în care merită să ajungi măcar o dată în viață. Așa că, hai să vedem împreună cât costă o vacanță în Hawaii. Nu știu tu, dar pentru mine Hawaii a fost mult timp acea destinație splendidă, locul perfect pentru o vacanță exotică, unde vremea este mereu perfectă, soarele strălucește non-stop, iar muzica răsună în surdină oriunde te-ai afla. În fine. Am mai crescut, am mai văzut și alte locuri, iar Hawaii nu mai pare așa o destinație de vis… și totuși, farmecul rămâne, la fel și curiozitatea.

Cel de-al cincizecilea stat al SUA, Hawaii, este localizat în arhipelagul insulelor Hawaii, în Oceanul Pacific și este format din șase insule – Kauai, Molokai, Lanai, Maui, Oahu și evident Hawaii. Înainte să-ți planifici vacanța pregătește-te de o cheltuială serioasă, nu glumă! Vrei într-un loc de vis, nu? Atunci ai de plătit ca pentru un paradis. În plus, trebuie să știi că în insule sunt două sezoane. Unul uscat, din mai până în noiembrie și unul ploios din noiembrie până în aprilie. Începând din august și până prin noiembrie este destul de cald și înăbușitor. Așa că, ține cont de acest aspect înainte să-ți planifici vacanța. 

Ca să fim bine înțeleși de la bun început, Hawaii nu este o destinație ieftină, dar nici cea mai scump. Important este cum îți planifici totul, ce activități ai în plan și mai ales cu cât timp înainte îți pui la punct toate detaliile. Dacă ești priceput la căutat oferte, ai timp și răbdare să cauți cele mai avantajoase prețuri, cu siguranță vei ieși mult mai ieftin. Însă, ca să-ți faci o idee de costuri, hai cu mine în acestă excursie virtuală unde ne bucurăm în primul rând de ce oferă Hawaii. Dacă ai fost deja sau dacă ai planitifcat deja o vacanță și ne poți da unele sfaturi nu ezita! Lasă-ne un comentariu să afle și alții despre experiența ta.

Abonează-te la Cavaleria.ro pe Youtube

You Might Also Like

2 Comments

  1. 1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.