După experiența Untold Festival din vara anului trecut, unde s-au distrat peste 300.000 de persoane, organizatorii s-au gândit să ofere iubitorilor de festival, pe lângă ediția de anul acesta de la Cluj (3-6 august 2017), o nouă întâlnire, la fel de spectaculoasă și plină de vibrație, dar cu destinație finală, Constanța. Festivalul NEVERSEA, al doilea eveniment sub umbrela creatorilor Untold, își dorește să aducă aceeași imagine internațională țării noastre, respectiv litoralului românesc.

Legenda Neversea

Da, există o legendă. Aceasta spune că undeva în apele Mării Negre există o insulă misterioasă, unde timpul stă în loc. Generații de temerari au încercat să o găsească încă de mii de ani încoace, însă fără sorți de izbândă. O profeție milenară spune că cei care vor naviga cu o Arcă fermecată spre plajele insulei își vor putea trăi tinerețea fără bătrânețe. Din reflexia lunii pline, în apa liniștită a mării s-a ridicat o ființă milenară, Yana, protectoarea mărilor. Se spune despre Yana, că ea ar fi fost prima care a trecut prin portalul către Neversea, cu mii de ani în urmă și că este singura care îi poate călăuzi pe oameni, către deschiderea portalului spre locul unde nisipul din clepsidra timpului nu-și pune amprenta asupra vieții.

Artiștii Neversea

Vor fi invitați peste o sută de artiști internaționali renumiți precum: Afrojack, Tiesto, Fatboy Slim, Dua Lipa, Sam Feldt, Kshmr, Benny Benassi, Nicky Romero, Fedde Le Grand, Ferry Corsten, Tujamo, Lost Frequencies, Danny Avila, Rudimental DJ, Wilkinson DJ Set, Dub FX, Foreign Beggars, Netsky DJ Set, Zeds Dead, Mike Perry și Klangkarussell DJs!

Organizare și prețuri bilete

Timp de trei zile, scenele amplasate pe țărmul mării, pe o plajă de peste 200.000 de metri pătrați, îi vor ajuta pe cei peste 150.000 participanți să redescopere diversitatea muzicală, magia Mării Negre și mai ales un răsărit de soare la malul mării de neuitat. Prețul unui abonament normal este de 225 lei plus taxe, iar abonamnetul VIP ajunge la 600 lei cu tot cu taxe. Mai multe informații despre bilete găsiți pe neversea.com.

Neversea este primul festival de o asemenea amploare susținut pe o plajă, în România, însă dincolo de cifre și organizare este o experiență unică și o aventură de neuitat.

Hai să aflăm mai multe de la Ioana Chifor, PR Manager Untold și Neversea. 

Abonează-te la Cavaleria.ro pe Youtube

 

You Might Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *