Îl amânam de prea mult timp. După trei ani de Cavaleria și câteva zeci de interviuri cu personaje aparte, a venit timpul interviului cu Lorena. Fără să îi dau întrebările înainte, fără pregătiri, simplu, așa cum vorbim de obicei. Vă invităm în mașină, alături de noi, acolo unde avem conversații de familie, de business, de viitor. Am ales acest moment, din mai multe motive.

Primul. E ziua ei pe 29 decembrie și tocmai s-a tuns :) #BravoLore. Și La Mulți Ani cu ocazia aniversării de 18 ani! iar cadoul/promisiune din interviu rămâne valabil pentru că știu că e nevoie. În 2018 dăm kilometrajul peste cap.

Al doilea. Pentru că tocmai ne-am mutat și cred că e important să înregistrez senzația ei după primele zile în #casabuhnici. Sincer, mereu mi-a fost teamă că nu o să meargă până la capăt cu decizia de a ne muta la Corbeanca iar acum mi s-a luat o piatră de pe inimă. Îi place și cred că o să fie bine.

Iar ultimul motiv este că voiam să tragem linie după 2017 și să facem planul de bătaie pentru 2018. Lorena este genul care știe bine ce vrea să facă, fără teamă, fără rețineri. Îți dă încredere dar te și pedepsește dacă o dezamăgești. Semănăm și suntem radical diferiți în multe feluri. Ne echilibrăm și ne motivăm reciproc așa cum nimeni nu o poate face pentru fiecare dintre noi. E partenera mea dincolo de viață. Și eu un om de la care putem învăța cel puțin cinci chestii… cool.

Abonează-te la Cavaleria.ro pe Youtube

Interviu susținut de BCR.

You Might Also Like

14 Comments

 1. 1

  La multi ani , Lore!! 🤗
  O familie frumoasa!!Felicitari!
  Imi e tare drag de amandoi😊 Nu ratez nici un video cu voi , imi transmiteti o stare tare faina de fiecare data cand va vad 😊
  Un an nou fericit si plin de impliniri pe toate planurile!!!

 2. 2
 3. 3

  Zilele trecute am revăzut interviul de anul trecut și stăteam și mă gândeam că a fost un an în care chiar ați făcut ce v-ați propus, ba chiar mai mult în anumite părți. Vă apreciez enorm și pot spune că sunteți modelele mele în viață. De la voi încerc să învăț să mă bucur de lucrurile simple care contează, de bucuria de moment și să îmi spun în minte acel “Va fi bine!” de fiecare dată când am emoții pentru ce urmează să mi se întâmple. Tot de la voi am învățat că dacă nu muncesc pentru ceea ce îmi doresc, nu o va face nimeni iar visele nu devin realitate singure.
  Apreciez că dați dovadă de enorm de multă calmitate, încredere în sine și încredere reciprocă, lucru care s-a văzut pe deplin în #casabuhnici.
  Vă doresc un an minunat și vă felicit pentru ceea ce sunteți, niște adevărați oameni!
  La mulți ani, Lorena!
  La mulți ani, George!
  La mulți ani, Ariana!
  Numai bine!

 4. 4

  Salutări și la mulți ani!🎇🎁🎉🎊🎈🎂 Sincer mi-a plăcut acest interviu, când vine următorul? Tot cu doamna Lorena…😘 Totuși aș fi vrut să aflu mai multe, și aici mă refer la partea profesională: studii, locuri de muncă; asta poate și pentru faptul că încă nu știu ce vreau să fac în viață. Cred că sunt mulți tineri ce urmăresc ceea ce se postează pe Cavaleria, și cred că ne-ar fi de ajutor aceste informații, ați fi un exemplu pentru noi, ne-ați ajuta să înțelegem anumite lucruri și în ce constau. Poate că aș găsi și eu facultatea potrivită pentru mine. Totuși cred că mi-ar plăcea să lucrez la Cavaleria, sunteți niște oameni minunați, o familie.
  Felicitări pentru tot ceea ce ați realizat! Mult succes în continuare! Un an nou fericit! 😍😍❤#bravoLore #baboos #casabuhnici #cavaleria

 5. 5
 6. 7

  Felicitări , succes in tot ceea ce va propune-ti sigur că veți reuși , carisma voastră o spune. Dacă îmi permite-ți v-as propune ca si cuplul anului , poate e tarziu anul asta dar pt. la anul aveti votul meu.
  La Multi Ani.

 7. 8

  Bună Lore,
  Am urmărit interviul vostru și vreau sa spun din nou că-mi sunteți foarte dragi. Nu obișnuiesc sa scriu prea multe comenturi, dar și atunci când îmi place cineva parca simt nevoia să-i transmit. Am umărit și celalalt interviu cu voi doi din studio și am admirat si atunci ca și acum frumosul cuplu pe care l-ați creat. Cred ca va diferențiat de majoritatea celor care se afișează în mediul online tocmai prin naturalețea și frumusețea caracterelor voastre. Admir faptul ca va expuneți exact asa cum sunteți fără sa creați o iluzie a cuplului perfect. Chimia și simpatia dintre voi sunt vizibile și fără prea multe cuvinte, iar în plan profesional interviurile tale îmi plac foarte mult și le urmăresc cu drag.
  Va doresc cât mai multe împliniri și bucurii în 2018!
  La mulți ani,
  Cu drag,

  Andreea-Emily

 8. 9
 9. 10

  Felicitari pentru business ! si sa aveti parte de cat mai multe calatorii pentru ca meritati. ! La multi ani si un an nou fericit !

 10. 11

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *