Nu cu mult înainte de Crăciun am stat de vorbă cu cea mai jovială și simpatică actriță a momentului din serialul de comedie ce întruchipează perfect viața din satele românești, Las Fierbinți. Există fani nenumărați ai fiecăruia dintre personajele serialului, dar mai cu seamă, simpatica Geanina, adica Anca Dumitra, căci despre ea este vorba, a cucerit multe inimi cu zâmbetul, inocența și felul ei de-a lua orice în serios.

Nu are nevoie de prea multe prezentări. Anca Dumitra este o tânără actriță ce emană bună dispoziție și o bucurie molipsitoare. Deși pare că totul este o joacă și face totul zâmbind, atunci când vine vorba de meseria ei nu lasă nimic la voia întâmplării și este atentă la orice detaliu. Comedia se face cu zâmbetul pe buze dar nu o face în glumă.

Actorul din spatele personajului Gianina zâmbește mult, pune multă pasiune în ceea ce face, iar dacă vrei să o faci fericită, oferă-i o floare și mergi la teatru să o vezi interpretând și alfel de personaje. Secretul ei este că îi plac oamenii, mai ales oamenii buni. Respectul și încrederea se câștigă însă totul începe cu bunătate. Poate dacă am fi puțin mai răbdători și mai buni, și-ar face și ea mai mult curaj să se așeze la volanul unei mașini. Eu sunt de acord cu ea, nici mie nu îmi place să conduc în oraș, și de multe ori prefer metroul sau alt mijloc de transport ce nu are patru roți și mai introduce o mașine în circulație.

Priviti și zambiti!

Abonează-te la Cavaleria.ro pe Youtube

You Might Also Like

9 Comments

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 5

  40 de minute in care am uitat si io de telefon.Fotografia de coperta este senzationala.
  Mi-a placut cum si-a pus Anca centura…cred ca asta o face pe Gianina si mai delicioasa.
  Felicitari pentru munca depusa!

  P.S….si eu cred ca interviurile in masina sunt mai relaxante..

 5. 6
 6. 8
 7. 9

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *