Un personaj bizar și misterios. Peste asta am dat atunci când am căutat pe internet numele celui cu care urma să mă întâlnesc pentru acest interviu. Mai exact, Filippo Sorcinelli, fondatorul brandului UNUM Parfums, despre care recunosc că nu auzisem. Însă atunci când ne-am cunoscut, personajul din fața mea a devenit interesant. Să-i spunem… o apariție. Din primele minute am aflat că se îmbracă numai în negru, că este vegetarin, face mult sport iar tatuajele lui abstracte mi-au atras privirea. Și bănuiesc că au același efect asupra cardinalilor de la Vatican.

Filippo este un artist complet. Fotograf, muzician, pictor, designer de veșminte și în ultimii ani și parfumier. Toate preocupările lui, la început hobby-uri, sunt legate într-un fel sau altul de biserica catolică, locul unde de fapt a și crescut. A cântat la orgă în biserică, în adolescență, a studiat muzica sacră, pictura și creează veșminte pentru cler și însuși papa. Poate de aceea a și fost numit în presa italiană, designerul papilor. Chiar primul său parfum, LAVS (abrevierea de la Laboratorio Atelier Vesti Sacre), a fost inițial un parfum de ambient cu care erau parfumate veșmintele papei.

Gama de parfumuri UNUM este compusă din cinci esențe: LAVS, Rosa Nigra, Opus 1144, Ennui Noir și Symphonie Passion. Vă las acum în compania artistului parfumier, Filippo, cel care încă mă intrigă la suficiente zile distanță de înregistrarea aceasta.

Abonează-te la Cavaleria.ro pe Youtube

You Might Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *