Dumitru Ciorici este unul dintre oamenii care au pus umărul la înființarea primei platforme online de știri din Republica Moldova. Acum este la Agora.md, tot în online, tot pe știri, și tot la ICEE fest.

L-am chemat la noi la stand să îi punem câteva întrebări despre ce face el acolo și am ajuns să vorbim despre Revolut, camere video, reclamă online, Facebook și Google care au supremația acum asupra online-ului, dar mai ales despre problemele pe care le avem fiecare dintre noi, mai ales cu tehnologia.

Da, testăm multe gadget-uri dar de cele mai multe ori nele ne testează nouă nervii. Cum a fost de exemplu drona de la George de pe blog. Ne-a luat două zile să îi facem review pentru că pur și simplu nu voia să se încarce. Și apoi după ce s-a încărcat nu voia să se conecteze.

Revenind la ale noastre, am vorbit despre vlog-uri și l-am băgat puțin în seamnă și pe Gary Waynerchuck. Ca să nu se simtă prea singur acolo în turnul lui de fildeș. Glumesc, îmi place de el. Și de Gary și de Dumitru. Spor la vizionare.

Abonează-te la Cavaleria.ro pe Youtube

You Might Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.