În acest sfârșit de săptămână, în Parcul Titan din sectorul 3 are loc Festivalul Toamnei. Mai exact, este vorba despre un târg cu produse tradiționale pe care doar dacă le numesc mi se face poftă. Pastramă, sarmale, tochitură, brânzeturi, zacustă, plăcinte moldovenești și prăjituri de casă. Toate făcute cu produse naturale, după rețete românești autentice. Evident, intrarea este liberă, iar pe lângă degustări pofticioșii își pot achiziționa o mulțime de produse care mai de care mai interesante.

Dacă totuși nu ești un gurmand, sâmbătă, 27 octombrie, la Arenele Romane se lansează a doua parte a albumului ȘASE/ ȘASE, ȘASE(-). Pentru albumul ȘASE (-) Viţa de Vie au păstrat simbolistica generală a conceptului Șase/Șase, dar i-au adus un plus. Mai exact, ŞASE (-) conține șapte piese. Dintre acestea, cinci au fost dezvăluite, iar ultimele două urmează să le descoperi la lansare, când vor interpreta integral toate cele doisprezece piese de pe albumul ŞASE/ŞASE.

Și pentru că mă simt generos, am adăugat pe listă și o piesă de teatru pentru o duminică relaxantă. În cadrul Festivalului Național de Teatru se joacă piesa Orchestra Titanic“, la Teatrul Național. Piesa este de fapt o comedie filosofică absurdă despre dorința de evadare în iluzie. Acțiunea are loc într-o gară dezafectată unde patru personaje burlești așteaptă un tren care nu oprește niciodată. Scenariul ne trimite inevitabil cu gândul la textul Așteptându-l pe Godot al lui Beckett.  Încotro se vor îndrepta? Către ce tărâmuri? O întrebare dureroasă la care te invit să afli răspunsul alături de personajele din piesă. Printre actori îi regăsim pe Claudiu Bleonț, Mihai Constantin și Tania Popa. Prețul unui bilet este de 51 de lei.

You Might Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.