Te-am șters! Nu este vina ta, legislația GDPR care a intrat în vigoare astăzi este responsabilă de acest lucru, și este în favoarea ta.

Este pentru ca tu să poți sta liniștit că toți cei care au preluat date de la tine în ultimii zece ani să te șteargă din bazele lor de date. E un fel de unsubscribe pentru toată lumea, o foaie nouă, curată, pe care să îți notezi tu doar lucrurile de interes pentru tine.

Probabil că ai primit nenumărate mailuri până acum pe această temă. Unii se rugau de tine să le răspunzi ca să te păstreze în baza de date și să îți trimită newslettere, iar alții, în mod ilegal îți spuneai că dacă nu vrei să mai primești informații de la ei poți să dai unsubscribe.

Noi te-am șters pentru că așa este cel mai frumos. Nu avem nevoie de datele tale, nu le-am folosit decât pentru a contacta câștigătorii la giveaway și ca să îți trimitem destul de rar informații despre ce scriem noi pe site.

Dacă vrei să te înscrii din nou la newsletter, ți-am pregătit o nouă pagină prin care poți face asta. Introduci doar adresa de mail și dai subscribe. De asemenea, poți să ne urmărești de aici pe Facebook, Instagram și YouTube.

Dacă nu vrei, nu e nici o problemă, înțelegem că nu prea folosești mailul, dar știi unde ne găsești!

Facebook: https://www.facebook.com/Cavaleria.ro/

Instagram: https://www.instagram.com/cavaleriaro/

YouTube: https://www.youtube.com/user/CavaleriaRO

Abonează-te la Cavaleria.ro pe Youtube

You Might Also Like

23 Comments

 1. 1
 2. 3
 3. 4
 4. 6
 5. 8
 6. 10

  cavaleria.ro/abonare –> pagina nu a fost gasita. … daar, Da! accept sa imi pastrati datele si sa le folositi pentru ce vreti voi. Ma puteti si suna oricand si la orice ora, va dau si share location, poate ne intalnim in oras. Mi-ar face placere sa stau cu voi la o poveste. Mult succes in continuare. si la cat mai multe videouri de calitate!

 7. 12
 8. 14
 9. 16
 10. 18

  Salut!Știu ca nu are legătură cu materialul,dar mă puteți ajuta cu alegerea dintre un laptop cu emmc sau unul cu hdd în același segment de preț,nu prea mă interesează stocarea!Mulțumesc!

 11. 20

  Ce ati sters ? Eu la fix o zi distanța de acest video am primit un nou mail de la voi desi ce sa vezi nu am facut nici un demers pentru reanimare dar nu-i nimic acelaș lucru sa intampla si cu alti ei bine o sa ma asigur ca treaba asta nu rămâne asa .

 12. 21
 13. 22

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.