E totuși un PC chiar dacă e portabil sau nu, dar așa sunt de părere că ar trebui să arate singurul tău computer. Am militat și o voi face în continuare pentru un ecran mare, pentru că nu cauți doar lucruri de cumpărat și trimiți e-mail-uri de pe un computer. Un ecran mic e bun până la un punct, dar un 27 de inci cu touschscreen și o rezoluție 4K, este ideal. Mai ales când este conectat la un PC puternic ce își găsește locul în piciorul acestuia.

Abonează-te la Cavaleria.ro pe Youtube

Acesta este Lenovo Yoga A940, un All In One de cea mai nouă generație care își dorește să concureze cu Microsoft Surface Studio. Și reușește. Are câteva avantaje și dezavantaje față de acesta. La bază, la propriu, are un intel core i7 din generația a 8-a, suficientă memorie RAM și stocare pentru oricine și chiar o placă grafică dedicată, un Radeon RX560.

Lenovo Smart Assist reușește să anticipeze o serie de funcții și lucruri pe care le faci pe computer cu ajutorul AI-ului, și îți va schimba de exemplu culorile ecranului pe modul Cinema atunci când vrei să te uiți la film sau îți va modifica temperatura ecranului atunci când vrei să citești ceva.

A, are și pen, și este unul mai bun decât mă așteptam. Funcționează și cu suita Adobe dar și cu orice alt program de desen preferi. Are și încărcare wireless rapidă pentru telefon, tot pe piciorul inteligent care îi permite ecranului să coboare până aproape de suprafața mesei. How cool is that? Ca să poți desena mai ușor.

Da, îmi place, că după multă vreme în care s-au chinuit pe acest segment, producătorii au reușit să construiască un All In One suficient de performant și de mare cât să fie util pentru oricine îl folosește. Mergem însă în zona premium în care acest A940 nu va fi chiar ieftin.

Tot din seria lucrurilor pe care ți le dorești într-o anumită măsură se află și noul Yoga S940. Aceeași serie, doar că foarte, foarte portabil. Și cu ecran curbat pe margini. ”Este chiar primul laptop cu ecran curbat pe margini, din câte știu eu de la orice producător” mi-a spus Stephen Miller, produc manager Lenovo în timpul prezentării. Și sunt de acord cu el, eu nu am mai văzut până acum unul. E însă frumos, și atât. Nu știu însă cât de mult scade din rezistența display-ului, deși nu am mai auzit pe nimeni în ultima vreme să se plângă că și-a spart ecranul laptop-ului. Cu acestea se pare că avem mai multă grijă decât cu telefonul mobil.

S940 este o mică beste în haine de prinț. Ecran 4K UHD, 1 TB stocare și cel mai nou procesor de la intel, core i7 din generația a 8-a. Plus, o tastatură așa cum ne-a obișnuit Lenovo, perfectă pentru scris, și un touchpad parcă din ce în ce mai bun. Love it! Mă bucur deja și mai mult când văd trei porturi USB-C, unul pentru încărcare și două de tip Thunderbolt 3 pe care poți conecta monitoare externe 4K și orice alte accesorii, chiar și o placă grafică dedicată dacă vrei să te joci la modul cel mai serios. Da, este posibil așa ceva pe un ultrabook.

S940 este mic, este ușor și este construit integral din aluminiu, așa cum trebuie să fie orice laptop care se respectă. Da, va fi disponibil și la noi în țară începând cu luna februarie a acestui an. Aproximativ. Ah, da, camera este doar 720p, dar hey, poate vedem și o cameră 4K în următorii patru ani pe un laptop. Nu este chiar atât de greu, dacă încape deja într-un telefon mobil.

Cam acestea sunt noutățile din seria Yoga de la Lenovo. Urmăriți-ne în continuare cu noutățile de la CES 2019 pe Facebook și pe Instagram iar dacă ți-a plăcut acest clip dă-i un like, un share pentru prietenii tăi și turtește clopoțelul de notificări ca să te ținem la curent cu cele mai noi video-uri.

Apropo, spune-mi dacă îți plac mai mult genul acestea de clipuri, mai scurte, mai condensate și foarte bine ilustrate. Numai bine.

You Might Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.