Abonează-te la Cavaleria.ro pe Youtube
După cinci zile de muncă, ne așteaptă două zile de relaxare și distracție. Cu gândul la timpul tău liber, am selectat cele mai interesante evenimente din acest weekend. Hai să le vedem împreună!

VINERI

Summer Well Festival

Weekendul acesta are loc cea de-a șaptea ediție Summer Well Festival, cel mai important eveniment de muzică alternativă din luna august. Tot weekendul, Domeniul Știrbey răsună pe ritmurile celor de la Interpol, Birdy Glass Animals și mulți alții. Biletele cu acces pentru o zi pot fi cumpărate exclusiv din magazinele Orange, și costă 175 de lei plus taxe, iar abonamentul 315 lei cu tot cu taxe.

Expoziție de fluturi exotici

Tot pentru vineri vă recomand să mergeți la Expoziția „Culorile prind Aripi“ de la Grigore Antipa. Mai ales dacă aveti copii. Acum aveti ocazia sa vedeti o colecție impresionantă de fluturi tropicali. Ecologiștii să se calmeze! Nici una dintre speciile prezente în cadrul expoziției nu este amenințată cu dispariția. Preţul unui bilet de intrare este de 10 lei pentru copii, studenți și pensionari şi de 12 lei pentru adulți.

SÂMBĂTĂ

ABOVE AND BEYOND

Dacă ai de gând să-ți petreci sâmbăta la mall, treci pe la Sun Plaza. Pentru prima dată în România, ABOVE AND BEYOND. Expoziția aduce vizitatorilor de la avioane super sonice, mașini zburătoare și până la lifturi spațiale și mega rachete. Cele mai tari chestii sunt simulatorul de liftul simulator ce te va duce în spațiu și concursul între avioane supersonice, în care tu ești pilot. Expoziția deschisă pe 1 august durează până pe 8 octombrie.

VnFruct

Dacă ți se face rău de la simulator, drege-te cu un fresh la VanFruct. Pe strada Ion Câmpineanu, la numărul 21, găsești un sanctuar al stilului de viață sănătos, al vitaminelor și al prospețimii. Te poți delecta cu gaufre, smoothie, cafea specială sau mai pe clasic, cu un fresh de portocale. Cred ca aici va puteti incepe și dimineata de duminică.

DUMINICĂ

Teatru – Ghid Turistic de Varșovia

Pentru finalul de weekend vă recomand un ghid turistic de Varșovia. Este vorba de o piesă de teatru ce se joacă la Godot Cafe. Subiectul piesei îl reprezintă drumul pe care o mamă şi fiul ei îl fac spre Varşovia, călătorie ce dezvăluie conflictul între generaţii. Varşovia din piesă este doar o fabulă. Putea fi la fel de bine Timișoara ori Slobozia, daaaaar asta a ales creatorul. Vă mai spun doar că piesa îi are în rolurile principale pe Maia Morgenstern și Claudiu Istodor. Ah.. prețul biletului este de 35 de lei. Zic sa faceți o incercare!

You Might Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *