Sfârșitul de săptămână ne găsește plini de energie și cu mult soare. Am revenit cu lista noastră de activități și de locuri frumoase din București care sper să vă inspire. Hai să le vedem împreună!

Abonează-te la Cavaleria.ro pe Youtube

VINERI

Ceva dulce?

Propun să vă îndulciți ziua cu o înghețată sau cu o prăjitură la Emilia. Prețurile nu sunt tocmai mici, dar există câte ceva pentru fiecare buzunar. Găsești câte o gelaterie aproape în fiecare mall  și în Centrul Vechi. Înghețata este servită în pahare mari, înalte, decorate cu fulgi de migdale și fistic sau topping de ciocolată și un shot de cafea. Sper că v-am făcut poftă.

Hai la teatru… în stradă!

În perioada 1-30 iulie, de vineri până duminică, începând cu ora 19.00, are loc Festivalul Internațional de Teatru de Stradă București. Timp de două săptămâni, 300 de artiști vor performa în zone cheie ale Capitalei. Astăzi, cele mai importante evenimente se desfășoară în Piața Universității și pe Calea Victoriei, dar și în Centrul Vechi. Detalii și programul complet găsiți în articol, pe site.

Neversea

Cea de-a doua poveste magică a creatorilor UNTOLD, desprinsă din tărâmul nopții și al magiei are loc, în perioada 7-9 iulie 2017, pe plaja NEVERSEA din Constanța. Doi dintre cei mai mari DJ ai planetei, legendarul Tiësto și Afrojack au spus prezent la cel mai mare festival de la Marea Neagră. Pe lista cu peste o sută de artiști prezenți la malul mării în weekend îi avem pe: Dua Lipa, Jason Derulo, Rita Ora, Years & Years, dar și artişti români atât de apreciaţi de publicul muzicii electronice underground, cum ar fi Cezar, Priku, Prâslea şi Herodot.

SÂMBĂTĂ

Bucharest Jazz Festival

Sâmbătă vă invit la ce-a de-a șasea ediție a Bucharest Jazz Festival. Festivalul durează șapte zile și cuprinde o gamă variată de evenimente conexe, dedicate tuturor celor interesați de muzica și cultura jazzului alături de artiști și profesioniști din țară și internaționali. Concertele din Piața George Enescu încep în fiecare seară de la ora 20.00,  până duminică, 9 iulie.

Seara grecească

Tot sâmbătă, dar la Berăria H, îți propun o Seară Grecească de neuitat, alături de trupa GREEK 4 U. Ouzo, tzatziki, preparate din peşte, fructe de mare proaspete şi multe alte delicii din frumoasa Grecie îţi vor delecta simţurile şi te vor face să te transpui pe meleagurile acesteia. Intrarea este liberă.

DUMINICĂ

Teatru

Dumincă, la Teatrul Roșu, de la ora 18:30 se joacă „Ouă congelate“. O piesă despre trei femei în avionul Barcelona-București, care culmea coincidenței, stau așezate, pe cele trei scaune alăturate și pe lângă asta, pe toate le cheamă Maria. Două dintre ele realizează că sunt suflete pereche și  formează o coaliție împotriva celei de-a treia, o studentă la antropologie. Spectacolul surprinde intimitatea casnică a acestor femei, afișată în acest avion, lipsa de discreție și bun simț, pe care o întâlnim la tot pasul, incultura și superficialitatea care se reflectă în mod dramatic în viețile noastre. Prețul biletului este de 25 de lei iar distracția este garantată.

You Might Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *