V-ați făcut planuri pentru sfârșitul de săptămână? Dacă nu, vin, ca de obicei, cu lista de activități și locuri pe care merită să le încercați.

Abonează-te la Cavaleria.ro pe Youtube

VINERI

Psychosounds Fest 2017

Începem cu Psychosounds Fest 2017 de la club Fabrica. Printre primele trupe confirmate se numără: Bucovina, Neurosphere, Etheric și Downfall. Pentru o zi la festival trebuie să plătești 35 de lei, iar pentru un abonament complet, 50 de lei. Fabrica își deschide porțile în jurul orei 20:00.

Killa Fonic

În continuare îți recomand.. tot un concert. Este vorba despre Killa Fonic. La Arenele Romane, de la ora 20:00, Killa Fonic își lansează albumul Lama Crima. Este o crimă împotriva unanimității, împotriva uniformitatii, impotriva stagnarii. Printre invitați se mai numără și Connect-R, Pacha Man, Nane și  Domnul Udo. Prețul biletului este de 50 de lei.

SÂMBĂTĂ

Ad Hoc

Ai auzit de Ad Hoc? Deschis pe Strada Rosetti, vizavi de Artmak, este unul dintre locurile mele preferate. Aici găsești supă de linte foarte bună, salată cu fructe de mare și preferatul meu – tortul de bezea cu fructe de pădure și cremă de vanilie. Nu intru mai mult în detalii. Mă opresc aici. Mi-am făcut singur poftă.

Festival de teatru

În Cuib 2017  se desfășoară înperioada 1 – 31 octombrie și este o manifestare sub forma unei luni pline de teatru, pictură, muzică, socializare. Festivalul se desfășoară la Cuibul Artiștilor de la ora 21:00.

Concert FreeStay

FreeStay aniversează cinci ani de carieră. Florin Ristei, solistul trupei, este puștiul ăla cu „ea este Dana.. colega mea“.. cred că vi-l amintiți, nu? În fine, dacă sunteți fani sau aveți drum prin Centru Vechi, opriți-vă la Beluga și spuneți-le „La mulți, ani!“. Intrarea este liberă și am auzit că s-ar da șhoturi gratis.

DUMINICĂ

Teatru – Cinci femei de tranziție

Duminică vă invit te teatru pentru a le cunoaște prin intemediul piesei Cinci femei de tranziție pe cinci doamne ale teatrului românsc. Este vorba despre Rodica Popescu Bitanescu, Cesonia Postelnicu, Magdalena Cernat, Viviana Alivizache și Iuliana Călinescu. Dialoguri simple şi adevărate, conflicte omeneşti, întrebări existenţiale şi destăinuri tulburătoare, ca între prietene, la o şuetă. Dacă n-ați reținut, vă mai spun odată. Prețul unui bilet întreg este 40 de lei, iar studenții, pensionarii și elevii.. știți voi povestea.

Stand-up comedy

Tot duminică, îți recomand o seară de stand-up comedy și ventrilocie.. La restaurantul Vioara Rosie are loc un spectacol sustinut de Cristian Dumitru si Eduard Sandu alături de a sa păpușă căreia îi dă glas.. Nea Alecu. Prețul biletului este de 25 de lei.

 

You Might Also Like

2 Comments

  1. 1

    De ce includeti aceste articole care fac referire la zilele de 06 – 08 Octombrie 2017 in newsletter-ul din data 09 Octombrie 2017 ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *