Nominalizații de anul acesta la Oscar au aşteptat cu sufletul la gură, la Teatrul Dolby, din Los Angeles, să afle câștigătorii celor mai tari producții propuse pentru cea mai râvnită statuetă din lume. Filmul La La Land”, a avut nu mai puțin de 14 nominalizări, astfel că a reușit până la final să plece acasă cu cele mai multe trofee, șase la număr, în timp ce ”Moonlight” a câștigat titlul de cel mai bun film. Casey Affleck și-a adjudecat titlul de cel mai bun actor în rol principal iar  Emma Stone a câștigat premiul pentru cea mai bună actriță.

Însă dincolo de filme și premii, covorul roșu este un alt moment și loc important al evenimentului. În ultimii ani, chiar foarte important în ochii criticilor de modă. Gurile rele spun că anul acesta la decernarea premiilor Oscar 2017 nu prea s-a acordat suficientă atenție ținutelor, mai ales în cazul doamnelor care altădată ar fi fost mai glamuroase și sofisticate.

Ca în fiecare an, îi avem în vizor pe cei care nu știu să se îmbrace, din motive pe care încă nu le știm, dar avem și vedetele de partea opusă, care stiu să o facă cel mai bine. Astăzi vorbim despre domnii celebri care se pare că și ei se confruntă cu lipsa de inspirație, stiliști și cunoștințe. De bani, nici nu cred că cazul.

Să începem cu cei mai bine îmbrăcați.

Justin Timberlake a fost printre puținele vedete prezente la eveniment despre care pot spune că a avut un costum perfect. Nu este de mirare acest lucru, având în vedere că vorbim despre unul made to masure de la Tom Ford. Bravo, Justin! Bravo Tom!

Mai multe reviste de specialitate l-au considerat pe Ryan Seacrest ca fiind cel mai bine imbrăcat și nu le putem contrazice. Într-adevăr ținuta lui este una bună din toate punctele de vedere. Papionul vișiniu burgundy demonstrează că are cunoștințe în domeniul vestimentar.

Pharrell Williams a purtat un frac Channel pe care l-a pus într-un context puțin diferit. El a combinat fracul și mărgelele negre dar și un pin alb, reușind astfel să construiască o ținută modernă și fresh. Se pare că a fost ținuta care a ieșit cel mai mult în evidență, sub privirile criticilor din domeniu. Totuși, ceasul acela metalic sport vine în contradicție cu ținuta și strică ceva ce ar fi putut fi perfect.

La polul opus îl avem pe John Savage care poartă un costum cu două-trei numere mai mare. Mâneca sacoului aproape că îi acoperă toată mâna, acest lucru fiind vizibil după poziția degetelor cu care încercă să țină sub control mâneca. Costumul este mare în întregime, iar pantalonii nu fac excepție, nu mai zic de pantofi maro la costum negru….

Un alt exemplu de cum se poate da greș, chiar și cu o abordare clasică, este Vince Vaughn. Indiferent de numărul de nasturi pe care îl are un sacou, primul este întotdeauna închis iar ultimul deschis. Ținuta ar fi fost una bună dacă pantalonii ar fi fost o idee mai conici, cât să se așeze pe picior.

O ținută similiară cu cea a lui Ryan a avut și actorul David Oyelowo. Ținuta a fost realizată de către Dolce&Gabbana iar sacoul alb arată de-a dreptul impecabil. Deși pantalonii par să nu se așeze perfect, tind să cred că ar fi de vină poziția lui.

Anul acesta la Premiile Oscar sacoul alb a fost la mare căutare, iar în rândul vedetelor care au ales un sacou alb se numără și Jamie Dornan. Dacă ceilalți au optat pentru alb impecabil, Jamie a ales unul alb-gălbui care nu este deloc pe placul meu. De asemenea, mânecile sacoului fac prea multe cute, ceea ce înseamnă că sunt prea lungi. Deci prea mari.

Actorul american, Terrence Howard a purtat un capot/halat inspirat din pijamalele bărbătești de la celebrul brand de lenjerie intimă La Perla. Nu m-am putut decide dacă îmi place sau nu, așa că spun doar că este o abordare destul de îndrăzneață și corectă în rest.

În concluzie, deși am putea crede că au o mulțime de bani și echipe întregi de stiliști, vedetele de la Hollywood mai dau greș uneori iar noi încercăm să învățăm de la ei și din greșelile pe care le fac.

You Might Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *