Lansare restaurant La Samuelle – Mâncarea reinventată

De multe ori nici nu mai îmi vine să mănânc acasă. Frigiderul meu este mai mereu gol pentru că prefer să mănânc în oraș. Timpul este scurt și când să mai gătesc? Eh și atunci, unde să merg să mănânc? Terasele din Centrul Vechi sunt pline de studenți, de fast-food sunt sătul, iar la restaurante cu specific libanez și turcesc am fost de prea multe ori. Vreau ceva diferit.

Cred că o aventură culinară mi-ar prinde bine. Așa am auzit că se deschide La Samuelle, un restaurant cu specific internațional. Am fost la deschidere, zilele trecute, unde m-am bucurat de bucate din toate colțurile lumii. Am încercat mai multe feluri de mâncare, dar gândul mi-a rămas la acel Stockholm Gravlax de somon pe care îl poți comanda cu 37 de lei. Chef Sami preia rețete celebre și le reinventează. Încearcă astfel să mixeze arome provenite din toate colțurile lumii și să aducă un alt gust în bucătărie.

Decorul restaurantului este inspirat din aventurile marilor exploratori ai lumii și din peripețiile personajelor lui Jules Verne. Prețurile sunt decente, dar cu toții știm că mâncarea bună costă.

Dacă vrei să încerci ceva nou și apreciezi experiența culinară, La Samuelle este un loc care merită vizitat. Voi ce restaurante ați încercat în ultima perioadă?

_20151005_163135

Poze copyright Vlad Virban (6)