Înghețată cu pâine prăjită, unt și magiun – ZELATO

Dacă lucrezi în Piaţa Charles de Gaulle eşti un norocos. După o zi proastă la muncă, dă o fugă la Zelato. E la vreo 200 de metri de gura de metrou Aviatorilor, chiar la intrarea mare din Parcul Herăstrău. Indiferent de cât de nenorocită a fost ziua ta, meriţi un răsfăţ care-ţi schimbă starea de spirit.

Nu te uita după cine ştie ce clădire. Zelato vinde îngheţată dintr-o mică dugheană, ca cele care pe vremuri vindeau ziare şi reviste. De-aici, din această căsuţă mică, Ana te teleportează în copilărie cu arome magice: eugenie, pâine prăjită cu unt şi magiun sau colivă. Sunt GELATO, toate.

Apoi, recomand să stai de vorbă şi cu Ana Consulea. Este chef cofetar la Zexe şi ştie câte ceva despre deserturi bune. E mereu binedispusă pentru că evident, e înconjurată mereu de deserturi bune. Iar Zelato este o experienţă pentru că gusturile sunt speciale. Nu seamănă cu nicio altă îngheţată pe care o ai încercat-o.