La fel ca anul trecut, joi și vineri, 13-14 iunie, ne dăm întâlnire la iCEE.fest 2019, numit acum UPGRADE 100. Evenimentul adună laolaltă peste 180 de experți independenți în transformările provocate de internet si tehnologie, dar și giganți globali ai industriei digitale. Tot la capitolul cifre importante putem nota peste 3.000 de participanți, veniți din peste zece țări, două scene principale și patru specializate, la care se mai adaugă și evenimente private de business.

Și dacă aceste cifre nu te-au impresionat, cu siguranță te vei bucura să afli că Google și Facebook vin la București cu cel mai mare număr de speakeri și traineri din istoria de opt ani a festivalului. Așadar, dacă ești curios să afli mai multe detalii în avans, pe site-ul UPGRADE 100 poți găsi unele studii de caz, dar și un preview legat de ceea ce va fi pe scena evenimentului. Totul se întâmplă ca și anul trecut, la Grand Cinema & More din Băneasa Shopping City.

Printre speakeri vedetă îi regăsim pe Salim Ismail, co-fondator „Singularity University”, Marcus Shingles, ex-CEO XPRIZE Foundation, psihologul Davin JP Phillips sau futurologul Matthew Griffin. Printre aspectele interesante discutate la eveniment se regăsește și legătura Facebook cu banii. Mai exact, vei putea afla detalii legate de intrarea Facebook pe piaţa criptomonedelor.  Alături de Aviv Lichtigstein, CEO & Fondator la 101 Blockchains, pe scena principală a evenimentului, vei putea afla mai multe detalii, dar și lucruri poate mai puțin știute. De asemenea, și în acest an atmosfera la iCEE.fest: UPGRADE 100 va fi întreținută de celebrul comediant și actor britanic Jeff Leach, devenit parte din brandul festivalului.

Ziua 1 | Joi – 13 iunie

 • Scena principală cuprinde subiecte precum tendințe în macrom și media digitală pentru 2019 și 2020, de la companii precum The Telegraph, Verizon Media, Google, LinkedIn, Accenture și alte companii și agenții mari.
 • De asemnea, tot pe scena principală, vor avea loc prezentări susținute de vedete ale industriei, printre care
 • care fostul CEO al XPRIZE, Marcus Shingles, David JP Phillips – autorul celebrei cărți „Death by Powerpoint”, psihologul Paul Marsden sau cunoscutul creativ Myles Lord (The Service Plan).
 • Tot joi se va dezbate subiectul momentului – impactul pe care îl va avea intrarea Facebook în cursa pentu crypto-monede, eveniment anunțat pentru săptămâna viitoare.
 • Tot pe scena principală, spre seară, este momentul industriei de video gaming și al lui Matthew Santoro, un youtuber american cu peste șase milioane de abonați.
 • Scena principală UPGRADE 2, tot în prima zi a evenimentului, este rezervată zonei ceva mai tehnice – AI, Robotică, tehnologii de marketing și e-commerce – , moderator fiind chiar un robot pe nume 3-5CU (adică, Escu).
 • De asemenea, este locul în care vor prezenta companii precum UiPath, Thales, Google, Salesforce, iCrossing, iar seara este dedicată trainerilor și experților din e-commerce, cu speakeri cunoscuți precum Morgens Moller(Sleeknote) sau John Ekman (Conversationista).
 • Printre momentele notabile nu putem omite prezentarea agentului FBI în cybersecurity Dean Kinsman, o premieră pentru evenimentele de acest tip din regiune.
 • Scenele spealizare, FOCUS 1 vor avea loc pe tot parcursul zilei evenimente și prezentări YouTube și Google, iar FOCUS 2 este dedicată impactului tehnologiei și al blockchain în industria financiar-bancară, în timp ce pentru workshop-uri cu spekeri vedetă precum Faris și Rosie Yakob (Genius Steals), John Ekman (Convesationista) sau Ben Kaplan (PR Hacker) participanții vor și așteptați la FOCUS 3. Impactul internetului în politică, guvernare și democrație este analizat pe scena FOCUS 4.

Ziua 2 | Vineri – 14 iunie

 • Cea de-a doua zi debutează pe scena principală UPGRADE 1 cu vedeta ediției din acest an, cofondatorul „Singularity University”, Salim Ismail. Acesta va susține o prezentare amplă, urmată de un interviu live, întrebări din public și lansarea cărții „Organizații Exponențiale” în limba română.
 • Imediat după urmează o sesiune cu experți în transformarea digitală precum Ashley Benigno (Fjord, agenție de inovație cumpărată de Accenture) sau celebrul futurolog Matthew Griffin (311 Institute).
 • După amiaza și seara sunt dedicate agențiilor premiate internațional pentru ideile lor creative precum și experimentelor VR/AR și de realitate mixtă, cu nume importante porning de la Jungle Creations, MullenLowe Profero, TBWA, Unit9, WildBytes, PwC (care va vorbi despre VR/AR) dar și Youtube.
 • A doua scenă principală UPGRADE 2 este edicată startup-urilor și investitorilor în tehnologie. De la povestea de succes UiPath, la traineri specializați în creștere exponențială, continuând cu oferta fondurilor de investiții și a marilor corporații care doresc să atragă talente, până la demo days și concursul care pune în joc o investiție de 50.000 de euro, oferită de GapMinder.
 • Tot în cea de-a doua zi, de data aceata pe scenele specializate start up-urile au mometele lor speciale. Pe scena FOCUS 4 participanții vor putea afla cum pot finanța idei din sistemul de fonduri europene și alte informații prețioase. De asemenea, scenele FOCUS 1 și FOCUS 3 sunt dedicate trainingurilor Facebook, LinkedIn, producătorilor de conținut și publisherilor, iar FOCUS 2 e-health și medicină.

You Might Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.