O nouă selecție de chestii cool te așteaptă, ca să-ți înaripeze visele și să te pună la cheltuială. Bine, asta dacă mai ai ce cheltui după opulența de Crăciun și vacanța de Anul Nou pe care ai cumpărat-o deja. Glumesc, desigur.

Cea mai exotică și mai excentrică bicicletă pe care am văzut-o recent, de exemplu, o să facă toate privirile să se întoarcă după tine. De ce? Păi e simplu, nu are pedale ci o bandă rulantă cum e cea de la sala de fitness. E ca și cum ai merge pe stradă dar de fapt mergi pe bicicletă și pe bandă în același timp… nu știu dacă m-am făcut înțeles.

Dispozitivul care transformă totul din casă într-o telecomandă acționată pe bază de ciocănituri o să devină, cine știe, un accesoriu esențial pentru locuința ta, asemenea frigiderului. Pentru că nu e suficient că îți bat vecinele pensionare cu lingurița în țeavă.

Iar brățara cu șocuri electrice o să te ajute să te re-educi, așa încât să lepezi vechile obiceiuri proaste și să te apuci de altele noi și sănătoase. Nu, nu te ajută să slăbești și nici să gândești mai sănătos sau să iubești mai mult. La astea va trebui să te descurci de unul singur. Bine, nu chiar singur. Of, înțelegi tu sper ce am vrut eu să spun.

Iată mai jos lista completă de linkuri:

Bicicleta fără pedale

Telecomanda cu ciocăneală

Libelula Full HD

Brățara de dresat oameni

Termosul viitorului

Abonează-te la Cavaleria.ro pe Youtube

 

You Might Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *