Cu toate că nu prea ne dăm seama din pricina căldurii, suntem în noiembrie. Așa că fanii de console, abonați la PS Plus și Xbox Live Gold vor fi recompensați cu jocuri gratis.

PLAYSTATION PLUS

Abonează-te la Cavaleria.ro pe Youtube

Bulletstorm: Full Clip Edition este un remake al jocului lansat inițial în 2011. În alte cuvinte, grafica a fost îmbunătățită după standardele moderne. Jocul este un shooter, al cărui accent cade de distracție. Nu are o tentă sumbră și serioasă, ci scopul e să faci cât mai multe puncte legând execuții într-un lanț continuu. Sunt sigur că nu ați mai jucat ceva de genul acesta, așa că vi-l recomand cu încredere.

Yakuza Kiwami este cel de-al doilea și la fel ca Bulletstorm, este un remake după jocul original lansat în 2006. Seria Yakuza este vestită în Statele Unite și în Japonia, pentru stilul similar cu GTA. Acum este ocazia perfectă să încercați ceva nou, mai ales că este primul titlu din serie.

GAMES WITH GOLD

Abonează-te la Cavaleria.ro pe Youtube

 

Pe Xbox avem în sfârșit o schimbare binemeritată de la jocurile pentru copii obișnuite, din ultimele luni de zile. 

Battlefield 1 este cap de listă și nu pot spune despre el lucruri pe care nu le știți. Fiindcă după părerea mea, cei de la EA au reușit să creeze cel mai formidabil shooter online cu tematica celui de-al doilea Război Mondial. Am fost înnebunit după acest joc și am investit zeci, dacă nu sute de ore în el. De aceea abia aștept Battlefield V.

Race the sun este al doilea și trebuie să fiți tari la nervi pentru acesta. Fiindcă mergi cu o navă mică și trebuie să te ferești de lucruri. Pare mai complicat decât este, dar de ce ai juca așa ceva când ai Battlefield 1?

Următorul este un joc care mereu îmi va provoca nostalgie, primul Assassin’s Creed. Care vine din era Xbox 360 și acum poate fi jucat și pe Xbox One, gratis. Deși nu mulți review-uri preferă acest titlu a seriei, pentru mine a însemnat un punct de cotitură în gaming și a dat naștere unui fenomen global. Nu cred că există un gamer care să nu aibă în lista sa de jocuri preferate măcar un titlu Assassin’s Creed.

Tot din era apusă a lui 360, vine competitorul lui God of War, Dante’s Inferno. Bineînțeles că nu se compară cu aventurile vechi ale lui Kratos, dar multă lume a fost impresionată de acest joc. God of War a fost mereu exclusiv pe platformele Sony Playstation, așa că cei cu Xbox sau PC nu l-au putut încerca. Din aceste motive s-a născut și acest joc. Care nu este deloc rău. Iar dacă vreți ceva nou, vi-l recomand. 

Acestea sunt jocurile gratis pentru luna noiembrie și ne revedem luna viitoare cu mult așteptatele „cadouri” de Crăciun, din Decembrie. Sper că va fi ceva extraordinar. Până data viitoare vă urez spor la joacă și numai bine.

You Might Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.