Faptul că mult râvnitul Black Friday tocmai s-a încheiat la noi, asta înseamnă doar un singur lucru. Că feericul eveniment urmează să înceapă online și în restul lumii. Mai ales când vorbim despre gaming. Aproape toate platformele digitale și-au sincronizat ceasurile și începând de săptămâna aceasta, avem reduceri din belșug. Cred. Sper. În traducere, portofelele noastre urmează a se goli pe shopul celor de la Sony pe PSN, la Microsoft pe Xbox Store și pe PC pe Steam. Acum fără să mai trag mult de timp, să trecem la treabă.

Pe Playstation 4 și Xbox One, respectiv pentru abonații PS Plus și Xbox Live, avem peste 50 de titluri delicioase. Dar fiindcă nu aș mai termina articolul vreodată dacă le-aș lista pe toate, ți-am pregătit o listă cu jocurile video pe care le-am considerat eu că merită să fie cumpărate.

GRAN TURISMO SPORT – 119,95 RON (PLAYSTATION EXCLUSIVE)

Abonează-te la Cavaleria.ro pe Youtube

Acest simulator auto face furori în lumea gamingului, îndeosebi pentru împătimiții jocurilor video cu mașini. Cu o moștenire ce se întinde de mai bine de 20 de ani, Gran Turismo Sport este un titlu serios de luat în seamă mai ales dacă ești fan al seriei. Ca bonus pentru cei care s-au încumetat la un PSVR, află că îl poți savura și în realitatea virtuală.

FIFA 18 – 179,94 RON PS4 / 142,39 RON Xbox One

Abonează-te la Cavaleria.ro pe Youtube

Regele fotbalului s-a întors ca în fiecare an cu grafică și gameplay îmbunătățite, reușind astfel să să uimească și de data aceasta orice împătitmit al seriei.

ASSASSIN’S CREED: ORIGINS – 209,93 RON PS4 / 166,13 RON Xbox One

Abonează-te la Cavaleria.ro pe Youtube

După doi ani de pauză cei de la Ubisoft au lansat cel mai complex și superb, din punct de vedere grafic, Assassin’s Creed de până acum. Dacă l-ai așteptat cu nerăbdare, eu îți sugerez să pui mâna pe el deoarece este considerat cel mai bun joc al seriei de până acum.

NEED FOR SPEED: PAYBACK – 179,94 RON PS4 / 142,45 RON Xbox One

Abonează-te la Cavaleria.ro pe Youtube

Mult așteptatul Need for Speed care încearcă din răsputeri să surprindă magia succesului din seria The Fast and the Furios, s-a intors. Din păcate pentru fanii seriei, nu aș putea recomanda acest joc din cauza reviewurilor negative pe care le-a primit. Așa că de aveai speranțe mari pentru el, îți sugerez să te uiți la gameplay pe YouTube și să citești cât mai multe recenzii, astfel te lamurești mai bine dacă este sau nu pentru tine.

GRAND THEFT AUTO V – 107,96 RON PS4 / 118,69 RON Xbox One

Abonează-te la Cavaleria.ro pe Youtube

Ce pot spune despre acest joc și nu s-a spus până acum? Cu peste 85 milioane de copii vândute și fără semne de oprire, GTA V a făcut istorie și a devenit unul dintre cele mai bine vândute jocuri video din întreaga lume. Acest simulator urban are un Single Player demn de Goodfellas împletit cu Ocean’s 11, iar multiplayerul te lasă să faci mai tot ce ți-ai dorit vreodată. Mai ales dacă îți iei și niște prieteni cu tine. Dacă nu ai reușit să îl joci până acum, îți recomand cu tărie să îl încerci.

UNCHARTED: THE LOST LEGACY 69.95 RON (PLAYSTATION EXCLUSIVE)

Abonează-te la Cavaleria.ro pe Youtube

Din seria Uncharted, Lost Legacy este un joc excepțional cum numai Naughty Dog pot crea. Cu o poveste fantastică și plină de sentiment, personaje extrem de bine conturate și momente de acțiune inegalabile care au definit seria, acest capitol este un joc pe care nu trebuie să îl ratezi. Mai ales dacă ești fan al shooterelor 3rd person, adică a jocurilor unde vezi personajul tău din perspectiva a III-a.

NBA 2K18 – 179,94 RON PS4 / 166,13 RON Xbox One

Abonează-te la Cavaleria.ro pe Youtube

Ca și în cazul seriei FIFA, în fiecare an apare și cel mai de succes simulator de baschet din gaming. Acest NBA vine cu cea mai bună grafică de până acum și un gameplay îmbunătățit ce se apropie din ce in ce mai mult de realitate. Dacă îți place seria celor de la 2K, nu văd de ce ai rata această ofertă.

CALL OF DUTY: WWII – 254,91 RON PSN (Standard Edition) / 423,69 RON Xbox

One (Digital Deluxe Edition)

Abonează-te la Cavaleria.ro pe Youtube

După ani și ani de insistențe ale fanilor, cei de la Activision au dat ascultare și au lansat cel mai râvnit titlu al seriei. Ca orice alt Call of Duty, este un joc excelent, foarte bine șlefuit care vine să satisfacă poftele oricărui împătimit al shooterelor ce se petrec în timpul celui de-al doilea război mondial.

WITCHER 3: WILD HUNT (GOTY Edition) – 79,96 PS4 / 79,13 RON Xbox One

(Complete Edition)

Abonează-te la Cavaleria.ro pe Youtube

Lumea fantasy în care ești transportat atunci când joci în rolul lui Geralt, este fără egal în gaming. Câștigând sute de premii și fiind unul dintre cele mai bune jocuri RPG făcute vreodată, Witcher 3 este mai relevant astăzi ca niciodată. Îndeosebi din cauza lipsei microtranzacțiilor care îmbolnăvesc industria în ultimul timp.

BATTLEFIELD 1 REVOLUTION – 134,95 RON PS4 / 118,69 RON Xbox One

Abonează-te la Cavaleria.ro pe Youtube

Un shooter excelent care te transpune în primul război mondial, cu un multiplayer grandios și unic. La acest preț ai inclus și Season Pass, adică toate DLC-urile jocului ce conțin hărți și arme noi, și într-adevăr este o ofertă greu de refuzat de Black Friday.

EVIL WITHIN 2 – 134,95 RON PS4 / 118,69 RON Xbox One

Abonează-te la Cavaleria.ro pe Youtube

Pentru fanii horror, Evil Within 2 se întoarce să te neliniștească mai puternic ca niciodată. Jocul îmbunătățește multe aspecte din primul joc, are o poveste cutremurătoare și o grafică care amplifică oroarea la noi standarde.

DESTINY 2 – 194,93 RON PS4 / 154.26 RON Xbox One

Abonează-te la Cavaleria.ro pe Youtube

După cum am mai spus, Destiny 2 este un shooter online cooperativ excelent, în care nu te vei plictisi, mai ales dacă iți găsești doi parteneri cu care să petreceți zeci de ore în această lume demnă de explorat.

HORIZON: ZERO DAWN – 119.95 RON (PLAYSTATION EXCLUSIVE)

Abonează-te la Cavaleria.ro pe Youtube

Horizon este un joc uluitor de bun, în care am avut o experiență cum rar întâlnești in jocuri video. Combinația perfectă între grafică, gameplay, sunet și poveste, fac ca acest titlu să fie favoritul meu din acest an pentru jocul anului. Dacă ești fan science fiction, al lumilor vaste pline de acțiune și de aventură precum găsești în Witcher 3 sau Zelda, Horizon: Zero Dawn este un titlu pe care nu trebuie să îl treci cu vederea.

MIDDLE-EARTH: SHADOW OF WAR 161,94 RON PS4 (doar pe PSN este la Black Friday)

Abonează-te la Cavaleria.ro pe Youtube

Al doilea titlu din seria Middle-Earth vrea să te absoarbă din nou în universul lui Tolkien, și de data aceasta reușeste să o facă mai bine ca niciodată. Cu un gameplay mai rafinat, un spațiu mai mare de explorat și grafică ce îți va încânta câmpul vizual, Shadow of War nu dezamăgește nici de data aceasta. Atenție totuși la toată treaba odioasă cu Loot Box-uri! Deși jocul de sine stătător este impresionant, molima microtranzacțiilor a început să infecteze jocuri video ca acesta, din ce în ce mai mult.

RACHET&Clank – 62.80 RON (PLAYSTATION EXCLUSIVE)

Abonează-te la Cavaleria.ro pe Youtube

Acest titlu face ca deosebirea între un film animat și un joc video să fie aproape inexistentă. Cu o grafică uluitoare și o poveste la fel de draguță pe cât este de solidă, Ratchet and Clank este o experiență relaxantă și extrem de plăcută care îți va pune un zâmbet de față de fiecare dată când îl vei juca.

Atât deocamdată cu lista mea scurtă. Sper că te-a prins săptămâna cu buzunarele grele și că reușești să le golești pe tot ce ți-ai dorit. Lista întreagă cu jocurile de Black Friday te așteaptă pe PSN si pe Xbox Store.

You Might Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.