Abia a început luna cadourilor, dar Sony și Microsoft au lansat oferta lor de jocuri gratis pentru decembrie 2017. Pentru abonații PS Plus de pe PlayStation 4 și Games with Gold de pe Xbox One, avem câteva titluri demne de toată atenţia, dar și câteva care cam lasă de dorit, din păcate. Noroc că nu costă nimic! Eu le-am trecut în revistă numai pe cele care merită câteva ore din viaţa ta, iată-le mai jos!

Jocuri gratis pe PS PLUS

Abonează-te la Cavaleria.ro pe Youtube

Dacă ești abonat la serviciul online PlayStation Plus, sper că ai prins și titlurile lunii anterioare. Jocurile gratis din ultima lună a lui 2017 vor fi disponibile pentru descărcare de pe 2 decembrie, în obişnuitul PlayStation Store.

DARKSIDERS 2: DEATHINITIVE EDITION

Unii ar spune că seria Darksiders a suferit mereu de o criză de identitate. În opinia mea, ea încearcă permanent să imite stilurile de joc din Zelda, God of War și alte asemenea producţii, însă reușește cumva să depăşească statutul de copie fidelă și să îşi câştige un loc binemeritat pe piaţă şi pe ecranele fanilor. Dacă nu ai jucat încă Darksiders 2, eu îți sugerez să te apuci de treabă, fiindcă nu este nici pe departe un titlu rău. Povestea, acțiunea și prestaţiile actorilor îl fac să merite cel puţin o șansă.

KUNG FU PANDA: SHOWDOWN OF LEGENDARY LEGENDS

Jocul în sine nu va fi probabil niciodată recomandat cu căldură de comunitatea gamerilor, dar seria animată Kung-Fu Panda este recunoscută de către toată lumea. În special pentru cei care au copii îndrăgostiţi de această serie, Kung-Fu Panda mi se pare un prilej ideal de joacă în tandem. Stilul este foarte facil de deprins, iar din punct de vedere vizual creaţia mi se pare reuşită.

Jocuri gratis pe XBOX GAMES WITH GOLD

Abonează-te la Cavaleria.ro pe Youtube

Dacă e să compar puțin, aș spune sincer că deţinătorii unui Xbox One au parte de titluri ceva mai bune în decembrie 2017, cel puţin în comparație cu utilizatorii de Playstation 4.

WARHAMMER: END TIMES- VERMINTIDE

Văr primar cu programele publice de deratizare a Bucureştiului, Vermintide este un shooter online cooperativ, în care tu împreună cu echipa ta de patru oameni trebuie să luptaţi cu hoardele de şobolani umanoizi, care au pus ocupaţie pe mai multe zone din hărţile de joc. Cum ar fi terenurile alea virane dintre Nerva Traian şi Mircea Vodă, ca să ai o idee. Odată alungaţi vrăjmaşii rozători mutanţi, poţi trece mai departe pe hartă, la nivelul următor. Amatorii shooterelor cu tematică horror sau cei pe care i-a captivat vreodată Left for Dead vor fi absolut încântaţi şi de Vermintide. Acum ce mai aștepți? Ia niște prieteni cu tine și exterminare plăcută!

BACK TO THE FUTURE: THE GAME

În noiembrie, am primit cu toții pe Xbox excelentul Tales from the Borderlands, de la compania Telltale. În același spirit al jocurilor foileton, de pe 16 decembrie 2017 până pe 15 ianuarie 2018 vei putea descărca pe gratis adaptarea renumitei serii ştiinţifico-fantastice Back to the Future. Dacă îți era dor de Doc sau Marty, simpaticele şi hăbăucele personaje din film, acum ai ocazia să joci în pielea lor, direct de pe canapea.

Aici se termină lista cu jocurile gratis demne de atenţie, în ultima lună de 2017. Dar să nu pierdem speranţa, pentru că noul an cu siguranţă ne va aduce alte titluri, şi mai palpitante. Am eu aşa o vagă intuiţie…

You Might Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.