Cum se apropie decernarea premiilor Oscar din 2019, la Cavaleria, ne-am decis să vă aducem cele mai de interes sau ieșite din comun subiecte legate de Oscar. Primul „la tablă” am fost eu. Am avut ocazia să merg la studiourile Buftea să văd în acțiunea macaraua Super-Technocrane care a câștigat premiul Oscar. Mai bine zis tehnologia din spatele ei, creată de către Horst Burbulla, Gyula Mester și Keith Edwards. Aceștia au câștigat premiul tocmai pentru că au inventat o macara de filmare atat de versatila.

Abonează-te la Cavaleria.ro pe Youtube

A FOST FOLOSITĂ ÎN FILME DE EXCEPȚIE

Seria Harry Potter, filmele James Bond dintre anii 1990 – 2000, Titanic și Stăpânul Inelelor sunt doar câteva nume de filme mari care au folosit Super Techno Crane. După cum veți afla și în interviu, prețul de bază este de 400.000 de dolari. În funcție de accesorii, prețul de pe „etichetă” crește până când „strigi” STOP! La prețul ăsta nu cumperi doar tehnologia. Ci economisești timp și bani. Fiindcă Super Technocrane poate ajunge la niște înălțimi și în niște unghiuri, uneori aproape imposibile de replicat doar cu un cameraman sau chiar cu o întreagă echipă. Ideea e că unghiurile și înățimea. impreunate cu mobilitatea ei, permit regizorului să capteze niște imagini spectaculoase care sunt de neprețuit în filme.

Trebuie să recunosc că deși am vorbit pe îndelete cu tehnicianul unei Super Techno Crane în interviu, nu am putut să rețin întreg volumul de informatii. De aceea vă invit să dați un click mai sus ca să aflați mai multe despre macaraua care a câștigat Oscarul în 2005. Cu mult timp înaintea lui DiCaprio, chiar. Dar acum presupun că Leo e fericit, fiindcă am observat că a pus ochii pe premiul Nobel pentru pace, ca și Bono, de la U2. Tot ce rămâne să vă mai spun este vizionare plăcută și numai bine! Fiindcă la Cavaleria ne-am pregătit bine pentru Oscaruri, așa că… va urma.

You Might Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.