Abonează-te la Cavaleria.ro pe Youtube

Am așa o plăcere deosebită să pot anunța începutul de weekend de nici nu vă imaginați. Fără să mai lungesc vorba prea mult, iată cam ce puteti face în zilele urmatoare.

VINERI

UNTOLD

Astăzi în București… Stați! Era să uit. S-a dat startul celei de-a treia ediție Untold. Cel mai mare și mai important festival de muzică electronică din România și din Estul Europei și-a deschis porțile inca de ieri, 3 august. Se anunță o ediție chiar mai spectaculoasă decât precedentele și sunt așteptați peste 300.000 de participanți. Ne vedem acolo!

Beat

Tot astazi barul BEAT își deschide porțile cu un concert de zile mari, cu muzicieni de jazz. Dupa concert, petrecerea funk&soul continuă până dimineața. Prețul biletului este de 35 de lei și reprezintă donația ta pentru artiști.

SÂMBĂTĂ

Film – The Dark Tower

Sâmbătă are premiera filmul The Dark Tower. Aventura Sf este prima ecranizare a operei omonime semnate de celebrul scriitor Stephen King. Pelicula urmărește aventurile unui ultim pistolar captiv într-un peisaj deșertic dintr-un dezolant univers paralel. Acesta trebuie să apere cu orice preț Turnul Întunecat, elementul-cheie care menține Universul laolaltă…

Burgeri buni de tot

În prima zi oficială de weekend vă recomand să mergeți pe strada Gospodinelor la numărul 31 să mâncați ceva bun. Nu, nu vă recomand să băteți la uși străine pentru un castron cu ciorbă. Vă recomand un loc unde puteți mânca niște bugeri de casă, făcuți parcă de-o gospodină. Este vorba despre South Burger. Ia priviți ce apetisant arată…

Duminică

Teatru

Duminică, după ce ne întrebăm cum de s-a mai dus un weekend și n-am făcut mare lucru, ne punem hainele cele bune, dăm părul pe spate și mergem la teatru. Iubirea e un lucru foarte mare..  nu, nu fac pe filosoful. Ăsta este numele piesei de teatru pe care v-o recomand în acest weekend. Este vorba despre un el atent la detalii, romantic şi nu prea, băiat de casă şi nu prea și despre o ea entuziastă, ascultătoare, gospodină şi nu prea, iertătoare şi nu prea. Piesa se joacă la Club The Hub de la ora 17:00, iar prețul biletului este de 25 de lei.

You Might Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *