Astazi  vom vorbi despre un film foarte asteptat, „Jumanji – Bun venit în junglă”. Filmul este o comedie cu multă acţiune. Și poate că te-ai prins, pelicula este o continuare pentru primul Jumanji, însă aceasta din urmă promite să spargă toate topurile. Aici este vorba despre o comedie legată de maturizare, filmată într-o locaţie din Hawaii cu secvenţe de mare acţiune şi o mulţime de efecte vizuale.

Nu o să intru foarte mult în detalii  pentru că povestea este una interesantă și plină de neprevăzut. Acțiunea se petrece în jurul a patru adolescenți– Spencer, Bethany, Fridge şi Martha – care descoperă o veche consolă de jocuri. Ceea ce nu știu ei însă e că acea consolă e specială. Din momentul în care ea se aprinde, sunt absorbiţi în mod misterios în lumea Jumanji. Transferul este rapid și ireversibil. Foarte curând, ei îşi dau seama că trebuie să colaboreze, dacă vor să supravieţuiască. Întrupaţi în personaje ale jocului, fiecare dintre ei are anumite abilităţi pe care ceilalţi nu le au – dar toţi (mă rog, majoritatea) sunt împiedicaţi de slăbiciuni care vor constitui obstacole în calea lor. Și așa începe jocul…

Tensiunea ajunge la cote maxime și miza devine una importantă. Pe parcursul jocului, descoperă ceea ce Alan Parrish a lăsat în urmă cu 20 de ani. Vor exista și probleme, pentru că fiecare are orgoliul său. Însă ei vor trebui să treacă peste ele și să lupte pentru a-și recâștiga viețile. Dacă n-o vor face, vor rămâne pentru totdeauna prinși în jocul de unde nimeni nu-i poate scoate.

Comedia este o  modalitate excepţională de a explora o temă clasică – aceea de a fi tu însuţi şi în acelaşi timp de a te autodepăşi, încercând să faci lucruri de care nu te credeai capabil. Tot ce trebuie să știi este că vei avea tone de comedie în film, și mai mult de atât, sunt împletite şi stratificate cu secvenţe de acţiune de mare profunzime şi emoţie.

Filmul rulează deja în cinematografe și sunt tare curios ce parere o să ai despre aventură.

Abonează-te la Cavaleria.ro pe Youtube

You Might Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.