A venit primăvara. Gata, nu mai stăm ascunși în casă sau pitiți prin cafenele. A venit vremea să ieșim afară, să ne plimbăm prin parc și să stăm chiar și la terasă. Includem așadar în lista cu activități pentru sfârșitul de săptămână evenimente în aer liber.

VINERI

La o limonadă în centru

Așa cum spuneam, au început să se deschidă terasele și asta ne bucură foarte mult. Fiind ultima zi de lucru din săptămână, plecăm un pic mai devreme de la job și ne oprim în Centru Vechi la o terasă. Vă recomand Grand Cafe Van Gogh, pe Strada Smârdan numărul 9. Aflată în inimă Bucureștiului, cafeneaua are o terasă destul de generoasă și un meniu divers. Vă recomand o limonadă din rodii și un sandwich club cu cartofi wedges. E weekend, ne permitem un pic de fast-food. Pentru rezervări sună la 0311 076 371.

Buger și Scoici

Dacă ai poftă de un burger mare, cu bacon, salată, multe sosuri și o porție mare de cartofi prăjiți, în timp ce ea ar vrea niște scoice sau ceva fructe de mare ușoare, iată soluția. Mergeți la restaurantul Burger și Scoici și sunteți amândoi fericiți. Aflat tot în Centrul Vechi și tot pe Strada Smârdan, restaurantul reprezintă o alegere bună în cazul în care vi se face foame. Prețurile sunt prietenoase: un buger cu vită Black Angus și chutney de ceapă costă 24 de lei, iar un meniu cu midii în crustă panko te costă doar 17 lei. Pentru rezervări și alte detalii sună la 0725 523 082.

Logan

Astăzi are loc premiera ultimului film cu Hugh Jackman în rolul lui Wolverine și care se anunță a fi o capodoperă. Primul trailer a stabilit un record în materie de vizualizări pe YouTube și nu numai, iar fanii îl așteaptă cu mare nerăbdare. Sincer să fiu, și eu îmi doresc să îl văd, așa că o să îmi fac o rezervare de pe acum. Îți recomand și ție să faci același lucru pentru că va fi mare bătaie pe bilete.

SÂMBĂTĂ

Funk Rock Hotel

După 12 ediţii indoor în cele mai mari cluburi din Bucureşti, timp de opt ani, a venit momentul să luăm o gură de aer curat. Evenimentul se mută la Arenele Romane și face un pas înainte, către o nouă provocare – eveniment „Festival”. Show-ul va fi asigurat de Șuie Paparude, Macanache & The Putreds, Cred că Sunt Extraterestru și Tourette Roulette. Prețul biletului online este de 30 lei și 40 lei la intrare.

Concert

PsiheDelia – sau cum să vezi muzica și să auzi culori. Cam asta este starea pe care încearcă Delia să o ofere prin noul ei concert. Cunoscută pentru stilul excentric din ce în ce mai debordant, dar și pentru prețul ridicat al biletelor, Delia mai vine cu un spectacol ce se anunță chiar mai deosebit decât Welcome to Deliria. Cel mai ieftin bilet la Categoria 5 costă 75 de lei, iar pentru VIP trebuie să scoți din buzunar 350 de lei.

DUMINICĂ

La terasă în parc

Vremea bună ne scoate din case și la finalul de weekend, așa că o terasă este numai bună să ne încarce cu energie. De data aceasta vă recomand o terasă în nordul Bucureștiului, mai exact în Herăstrău pe Șoseaua Nordului. Este vorba despre Aqua, un restaurant select cu mâncare bună și prețuri pe măsură. Îți recomand să mergi în prima parte a zilei, pentru că este mai multă liniște iar priveliștea și aerul curat de la prânz sunt de-a dreptul revigorante. Pentru rezervări sună la +40749 049 049.

Teatru – Cum se cuceresc femeile

Dumincă seara este dedicată culturii, mai exact unei piese de teatru. Mergem la Teatrul Metropolis ca să aflăm “Cum se cuceresc femeile”. Reţeta succesului: o comedie scrisă de  Woody Allen, mai multe femei şi un actor care să ne aducă aminte de Humprey Bogart. Spectacolul îi are în rolurile principale pe Claudiu Bleonț și Angel Popescu. Spectacolul începe la ora 16:00, iar din respect pentru ceilalți spectatori și pentru actori, este bine să fii acolo măcar cu 30 de minute mai devreme.

You Might Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *