Cu siguranță vremea de afară este pe placul copiilor și iubitorilor de sporturi de iarnă, în timp ce, pentru șoferi și cei care au nevoie să facă drumuri prin oraș este un coșmar. Dar ne bucurăm cu toții că vine weekend-ul și că putem să ne bucurăm de un peisaj frumos. Celor norocoși că sunt la munte le urăm distracție plăcută, iar celor care aleg să rămână în București peste weekend, le facem o listă cu locuri pe care merită să le viziteze.

VINERI

Concert Byron

În această seară, la Hard Rock Cafe concertează Byron, o trupă cu renume, care anul trecut în octombrie serba zece ani de existență. Primul concert a avut loc pe 1 decembrie 2006, iar de atunci, trupa a lansat nouă materiale discografice, dintre care două concerte live difuzate de HBO România și a susținut sute de concerte în toată țara, atât în cluburi renumite de live cât și la cele mai mari festivaluri. Concertul începe la ora 22:30 iar prețurile sunt următoarele: – VIP: 60 de lei, cu loc la masă în fața scenei (doar 80 de locuri), acces general: 40 de lei, cu loc la masă în sală , iar fără loc: 40 de lei.

Cel mai bun tort de bezea

Pe Strada Rosetti, în locul fostului Zvon, s-a deschis Ad Hoc Bistro, unul dintre locurile mele preferate. Aici găsești  supă de linte foarte bună, salată cu fructe de mare și preferatul meu – tortul de bezea cu fructe de pădure și cremă de vanilie. Nu intru mai mult în detalii. Mă opresc aici. Mi-am făcut singur poftă.

Film – Why Him?

Lansat pe 23 decembrie, filmul „De ce el?” este o comedie spumoasă care se potrivește cu vremea de afară. Filmul vorbește despre  panica unui tătic posesiv la aflarea veștii că fiica sa urmează să se căsătorească cu un bărbat, nepotrivit din punctul lui de vedere. Filmul rulează în toate cinematografele în fiecare zi, iar aici găsești orele și zielele în care îl poți veedea: aici și aici.

SÂMBĂTĂ

Entourage Centru Vechi

Pentru cei care vor să petreacă weekendul în Centru Vechi le recomand să meargă pe strada Eugen Carada 5-7, la unul dintre cele mai frumoase localuri din zonă. Se deosebește de restul cluburilor printr-un design moden combinat cu cel industrial, prin preparatele delicioase și selecția de vinuri bine aleasă. Îți recomand să faci o rezervare înainte. Există mari șanse să fie plin în wekeend – 0736 661 016.

Mâncare mexicană

Dacă îți place mâncarea cu specific mexican îți recomand un loc în care vei găsi preparate cu gust autentic (cel puțin așa spun cunoscătorii). Restaurantul El Torito poate fi alegerea din acest weekend. Iar dacă nu îți place vremea de afară, comandă acasă prin serviciul de delivery. Ai numărul de telefon aici – +40 21 252.66.88.

DUMINICĂ

Energiea Pub

Energiea a fost deschis în 2012 într-un spațiu industrial, mai exact într-o tipografie veche. Spațiul este destul de larg și neregulat, amenajat în stilul industrial, cu mare priză la publicul de azi. Mâncarea este relativ simplă, o bucătărie nedefinită, “urbană”, “de internet”, cum i se mai spune.  Pentru rezervări sună la 0736.374.432.

Ceai dansant

În Centrul Vechi, pe strada Covaci, e Ceai Dansant, un local alternativ în care poți asculta muzică electropop sau funk. Și nu, nu se bea ceai, dacă la asta te-ai gândit. Ci mai degrabă bere. Și costă doar șapte lei.

You Might Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *