Vorbim deja de primul weekend din luna Decembrie și ne apropiem din ce în ce mai mult de sfârșitul anului. Unde sunt oare zilele acelea calde, în care scriam despre activități în aer liber, la piscină sau despre concerte în grădini de vară? Astea sunt gândurile mele, un iubitor de zile și nopți calde, ce numără zilele până vine din nou vara. Și totuși pentru iubitorii iernii am făcut o listă cu câteva locuri unde să-ți petreci sfârșitul de săptămână. La căldură.

VINERI

Festigal ( 1 – 4 Decembrie)

Festigal este un spectacol în premieră în România, care aduce pe aceeași scenă cele mai iubite supervedete din lumea muzicii de la noi din țară, elemente de teatru, musical, circ și improvizație, dansatori și acrobați, alaturi de efecte speciale și proiecții video impresionante. Evenimentul are loc la Sala Polivalentă, iar pentru cel mai ieftin bilet plătești 50 de lei, în timp ce pentru super VIP trebuie să scoți din buzunar 300 de lei.

For The Wicked

Club Fabrica te invită pe 2 decembrie la o lansare cu una din cele mai puternice formații ale scenei metal naționale, FOR THE WICKED avându-i ca invitați pe Ropeburn și Visions of Madness. Biletele au prețul de 15 de lei și pot fi achizitionate la intrare, în seara evenimentului.

Live National w. Zavera

Pe 1 decembrie sărbătorim ziua națională a României cu fanfară și paradă în București, iar pe 2 ești așteptat la BELUGA Music & Cocktails alături de invitații speciali: Trupa Zavera! pe ritmuri românești. Petrecerea începe la ora 22:00, iar după miezul nopții urcă pe scenă Trupa Zvera! Intarea este liberă.

Teatru – Fiare

Deschizător al stagiunii de teatru de la Recul, spărgător de gheață, schimbător de viață, comic la periferie dar tragic în centru, Fiare este un spectacol de teatru care dă de gard cu falsele valori care ne înconjoară. Prețul biletului este de 30 de lei. Sună sau sms la 0730 744 682 /rezervari.recul@gmail.com.

SÂMBĂTĂ

Saturday Sounds presents Runna

Dacă ai chef de un sound nou, mergi la Club Allive să asculți melodiile unei trupe fondată de curând în București, RUNNA este o nouă trupa de rock alternativ formată din Alex Costan, Marius Acsintoaie, Alexandru Ene și Andrei Doboș. Intrarea este liberă.

Improv Show

100% improvizat, 100% interactiv. Așa s-ar descrie spectacolele din fiecare sâmbătă, din Ceainaria ARTea. Unii mai spun și 100% din pasiune. Dar pentru asta, trebuie să mergi să te convingi! Rezervari: 0773 303 113

Trattoria il Villagio

Pentru sâmbătă seara îți recomand să mergi la una dintre cele mai frumoase trattoria din București, cu atmosferă autentic italiană. Îți recomand să încerci pizza Funghi e Prosciutto sau Filetto di Calamari alla Griglia, alături de un pahar cu vin rose.

DUMINICĂ

Mahala Rai Band, Radu Captari & more – Un Pas Înainte

La Berăria H are loc un spectacol dedicat Zilei Internaționale a Persoanelor cu Dizabilități. De la ora 19:00 ești aşteptat cu masa pusă, iar de la 20:00 cu spectacolul pe scenă. Biletele au preţurile: 20 LEI – Cat. B – acces general cu loc la masă, 35 LEI – Cat. A – în faţa scenei cu loc la masă.

Teatru – Micul Prinț

După Antoine de Saint-Exupery, spectacol pentru copii și oameni mari în adaptarea și regia lui Marius Costache avândui în rolurile principale pe Mădălina Ignat, Bogdan Costea și Eduard Cîrlan. Prețul biletului este de 20 de lei, iar spectacolul începe de la ora 20:00 unde altundeva dacă nu la Godot Cafe Teatru.

Ceainăria Camera din Față

cămăruță mică dar cochetă de pe Strada D. I. Mendeleev 22, te așteaptă cu ceaiuri calde, cafea dar și niște tarte foarte bune. Pe gustate și pe luate!  În plus, dacă îți plac ceaiurile lor, poți lua și pentru acasă.

You Might Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *