Am sărit peste ziua de vineri și am lăsat lista cu activități direct pentru sâmbătă. După o săptămână plină, unde altundeva să-ți petreci seara de vineri dacă nu în fața televizorului. Nu de alta, dar Codrin mi-a făcut poftă de niște Netflix&Chill după ce am văzut clipul lui cu Cele mai așteptate seriale din 2019“. Unde mai pui că, pe unele dintre ele le-am văzut și abia aștept să apară noile sezoane.

Dar până se îndură cei de la BBC să ne aducă sezonul cinci din Peaky Blinders, trebuie să ne mulțumim cu ce avem. Eu am tot răsfoit paginile Netflix și HBO Go și sincer să fiu n-am găsit nimic care să mă țină mai mult de trei-patru episoade. Așa că vă întreb și pe voi: Ce seriale urmăriți?

Abonează-te la Cavaleria.ro pe Youtube

Un film care a reușit să mă convingă este Lost in Space, lansat acum un an. Scenariul serialului este scris de Matt Sazama și Burk Sharpless, iar Zack Estrin este creatorul și producătorul serialului. Același care și-a pus amprenta și asupra Prison Break. Sunt sigur că deduci care este tema serialului, dar dacă ești la fel de tânăr ca mine, cu siguranță nu știai că serialul este de fapt o reinterpretare modernă și dramatică a clasicului SF din anii ’60. Acțiunea serialului se desfășoară în viitor, cam peste 30 de ani, deci cam la aproape o sută de ani de la apariția originalului. Evident, visul omenirii de-a coloniza spațiul devine realitate, iar membrii familiei Robinson se numără printre cei testați și aleși să-și construiască o nouă viață într-o lume mai bună. Doar că… lucrurile nu merg bine. Nu vreau să-ți stric surpiza înainte de-a începe, așadar te las pe tine să vezi serialul. În fine, serialul îl găsești pe Netflix, iar sezonul doi trebuie să apară anul acesta.

Dacă ești ca mine și îți place să devorezi un serial în câteva zile, s-ar putea ca sâmbătă la prânz să rămâi fără material de văzut. De aceea pentru seară m-am gândit să-ți recomand un show de stand-up comedy. Zic să mai socializezi și tu după o săptămână de lucru și după o zi de seriale. Primul show care mi-a venit în minte este cel de la Le Jardin Des Artistes. Bine, poate și pentru că este un loc care mie îmi place mult, dar și datorită celor care vor întreține atmosfera: Bogdan Zloteanu, Doina Teodoru și, preferata mea, Alexandra Vrabie.

Ziua de duminică propun să fie pentru oraș, în zona Piața Rosetti, la mini-bistroul PAPILA. Aflat pe Strada Sfinților, nr. 6, localul cochet și boem oferă o varietate de snack bar cu ciorbe și sandwich-uri. Deși nu ai la dispoziție un meniu atât de  locul este ideal pentru o zi de duminică liniștită, relaxantă.

Voi unde vă petreceți weekendul?

You Might Also Like

2 Comments

  1. 1

    Ideal mi se pare un grătar cu prietenii. Weekendul asta nu se poate din păcate deci cel mai probabil o sa devorez niste filme si seara mă găsesc cu gașca la o halbă de bere..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.