O altă zi de vineri și deja se simte aerul de weekend. Eu am bagajul făcut și abia aștept să înceapă relaxarea, căci presimt că zile calde nu mai avem multe. Înainte să plec, vă prezint lista de evenimente la care merită să răspundeți „Prezent!“.

Abonează-te la Cavaleria.ro pe Youtube

VINERI

Street Food

Cel mai mare și spectaculos Street Food din București și-a redeschis porțile încă de ieri și ține tot weekendul. Mâncarea excelentă, cocktailurile pe toate gusturile, concertele live, distracția și voia bună sunt principalele atracții de anul acesta. Evenimentul se desfășoară la Romexpo, pe aleea din fața Pavilionului Central. Pentru acces pe toată durata evenimentul trebuie să achiți 30 de lei.

Sushi

Vă place mâncarea cu specific japonez? Dacă da, vă recomand Edo Sushi. Restaurantul oferă sortimente variate de sushi traditional și contemporan, supe și băuturi speficie culturii japoneze. Poți alege să mergi la cel de pe Știrbey Vodă, unde au și terasă, iar dacă preferi un loc mai mic și mai intim, poți merge la cel de pe Calea Victoriei.

SÂMBĂTĂ

Festivalul Ambasadelor

Sâmbătă vă recomand un eveniment multicultural unic. Festivalul Ambasadelor ONE World 2017. 50 de țări, culturi și minorități, vor prezenta în premieră expoziții, mestesuguri, traditii, gastronomie internationala, prin care vizitatorii vor călători în jurul Pamantului chiar din propriul oraș. Evenimentul se desfășoară la Grand Hotel du Boulevard, Cinema PRO și în Parcul Titan. Intrarea este liberă.

Serial – Hannibal

Pe seară m-am gândit că ar fi tocmai bun un serial. Nu sunt mare fan al serialelor, dar vă pot recomanda unul care pe mine m-a făcut să mă abonez la Netflix și pe care l-am terminat în trei zile. Este vorba despre Hannibal. Personajul princial nu mai are nevoie de nici un fel de prezentări. Hannibal Lecter din serial nu seamănă deloc cu Hannibal interpretat de Anthony Hopkins în filmele nouăzeciste. Din păcate, serialul s-a terminat după numai trei sezoane și poate fi urmărit pe Netflix.

DUMINICĂ

Weekend așa cum vrei tu

Zic să rupem un pic rutina, așa că pentru ziua de duminică nu vă mai recomand o piesă de teatru ori un eveniment. Distrați-vă, relaxați-vă și faceți ce vă place mai mult. Încărcați-vă cu energie pentru o nouă săptămână de lucru.

You Might Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *